Sandy's statistieken

dinsdag 7 november 2006

Toch maar 'n kuurtje

Omdat alles redelijk goed gaat, verwachtte ik niet dat ik opeens een longbloeding kreeg zondag. Gelukkig viel het mee en stopte het ook vrijwel gelijk met bloeden. Toch baal je enorm omdat dit niet goed is natuurlijk. Ook nog balen dat er een tweede kwam, het leek over maar dat was schijn. Zelfs midden in de nacht moest ik er aan geloven om een derde te krijgen. Ik balen, heb alles op maandag afgebeld en gehoopt dat het niet nog eens kwam. Gelukkig heb ik er niet meer gekregen want dan zou ik het UMC Groningen bellen.
Ik heb vanochtend toch mijn arts gebeld en ik krijg uit voorzorg een ciproxin kuurtje. Het kan te maken hebben met een beginnende ontsteking. Die moeten we nu met deze kuur de kop indrukken. Tenminste dat was mijn voorstel en mijn arts kon daar wel in meegaan. Dus het recept is via de fax onderweg naar de apotheek en kan ik vanavond al mijn eerste 750 mg tot mij nemen.
Ik blijf vandaag lekker rustig thuis. Vanmiddag wordt mijn colistine inhalatie antibiotica weer bezorgd en vanavond ga ik naar onze voorlichtingsavond en hoop dat het een leuke avond zal worden. Dat ik niks heb/krijg enz...Ik krijg aandacht genoeg namelijk..haha.

Morgen ga ik gezellig boetseren en we hebben weer een model en dat twee keer achter elkaar. Dan hebben we weer twee keer een ander model. Dus echt veel zelf werken zit er niet in. Donderdag heb ik de laatste golfles voor dit seizoen. Ik hoop dat het niet regent...maar ja, dat zullen we zien. Ook moet ik dan mijn griepspuit halen...Au!

Vrijdag nog even een dingetje doen voor het internetcafé met Ida en dan hoop ik dat Hoekloos/Lindegas op tijd komt want dan ga ik ook weer rustig zwemmen...

Leuk vooruitzicht!

Geen opmerkingen: