Sandy's statistieken

woensdag 20 januari 2010

Weer sneeuw


Dachten we dat we van de sneeuw af waren...kijken we uit het raam vanochtend, weer sneeuw! Klein beetje maar dit keer. Ik had mijn auto maar weer eens voor het huis laten staan en dan gebeurd dit. Nu hoef ik pas vanmiddag weer met de auto te gaan, en het dooit ook alweer. De temperatuur gaat eind van deze week weer dalen onder 0, wel 15 graden zegt men. Dan parkeer ik mijn KA zeker weer in de garage. Ik doe dat vanavond maar gelijk als ik terug kom van boetseren.

De afgelopen week ging zo snel voorbij dat ik nauwelijks tijd heb gehad om voor mezelf aan de computer te zitten. Ik mis het wel eens maar omdat eigenlijk alles op rolletjes loopt, bijna alles dan, heb ik zo weinig te melden hier. Ik kan zowat iedere week wel kopieren. Saai he! Nee, gelukkig maar. Ik heb wel een dingetje waar ik last van heb en dat is mijn linker heup/beengewricht. Ik ben ervoor naar de huisarts geweest vorige week donderdag. Ik heb toen foto's moeten laten maken en dat was goed, heb er niks meer over gehoord. Ik mocht 3x daags 1000 mg paracetamol nemen. Maar alles wat er gebeurde, de pijn blijft. Ook heb ik spiroflor erop gesmeerd en nog iets wat ik van Pietsje heb gekregen, niks helpt. Ik fitness nu even niet, maar ik word wel behandeld door mijn fysio. Zwemmen doe ik wel. Na de behandeling kan ik er wel weer beter op staan en mee lopen maar het blijft pijnlijk. Ook als ik met de hond loop, heb ik last. Chica loopt altijd veel sneller en kijkt dan achterom waar ik blijf. Best grappig. Gisteren ben ik met haar naar de dierenarts geweest want ze moest haar jaarlijkse coctailspuit hebben. Ze was te dik geworden. Ze was vorig jaar 12,7 kg en nu 14 kg. Dat wordt op dieet.

Zo meteen geef ik weer les tot 12 uur, dan medicatie ophalen bij de apotheek en om 15 uur naar boetseren en dan is de helft van de week alweer om. Morgen middag en avond weer lesgeven en vrijdag fysio en zwemmen en dan alweer weekend. Wat gaat de tijd eigenlijk snel. Voor je het weet ben ik alweer jarig.

Geen opmerkingen: