Sandy's statistieken

donderdag 24 maart 2011

Het is 40 jaar!Allereerst wil ik iedereen heel erg bedanken voor alle kaarten, berichtjes, krabbels enz enz die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Het is inderdaad een mijlpaal. Wie weet was ik er niet meer als ik geen donorlongen had gekregen. Ik ben heel blij en dat zal ik altijd zijn!

40 jaar! jeetje, ik voel me soms wel zo, last van mijn bewegingsapparaat, gelijk overal spierpijn van, soms een beetje vergeetachtig, kortom: de leeftijd. Ik hoor ook vaak zeggen: "het leven begint pas op je 40 ste". Nou, laat maar komen, ik ben er klaar voor.

De afgelopen weken heb ik leuk lesgegeven, kan mijn ei wel kwijt, heb veel geschilderd zelfs thuis en niet alleen op les en bij de intuitief schilderles. Wat is daar de reden van?

Mijn portretten van mensen en de portretten van dieren van Alie (mede cursiste van schilderclub)hangen tot 9 mei 2011 tentoongesteld in galeries majeurs in het van haren museum in heerenveen. De publiciteit gaat nog komen maar in principe kan je er al een kijkje nemen tijdens openingstijden.

Mijn laatste schilderij en tevens pronkstuk!!!Dit schilderij heb ik in drie sessies afgemaakt en ik vond het gelijk goed. Het lijkt steeds makkelijker te gaan. Ik wil nu beginnen aan de meesterkoks van topchef...De plaatjes heb ik al gevonden. Nu nog op doek zetten.

Dit is maar even kort, alles gaat goed, veel te doen, afspraken ect. Kortom het leven is (nu) echt een feestje met ballonnen, slingers EN het zonnetje!

Tot later!

6 opmerkingen:

Arno zei

Tjeee wat oud!!! Ben zelf ook 40!!

Gefeliciteerd.

gr Arno

Astrid zei

Hoi Sandy,

Van harte nog en inderdaad het leven begint bij 40!!
Op naar de 60 zou ik zo zeggen.
Groetjes van Astrid

Belly1958 zei

hoi Sandy,
gefeliciteerd. inderdaad een mijlpaal, zeker nawat je hebt meegemaakt.

Elly (52)

Ydnas zei

Nog van harte gefeliciteerd!
Ik vind je Bea portret erg mooi.
Liefs van Sandy

Ad zei

Sandy,

Van harte met je 40e verjaardag.
Klopt wat Astrid zegt, na je 40e begint het pas.
Mooie schilderij van Beatrix.

Groetjes Ad (46)

jootje zei

Hey Sandy ,

Van harte gefeliciteerd en ik vind het een mooie leeftijd!!!

grtjes Jootje