Sandy's statistieken

vrijdag 18 augustus 2006

Skûtsje van Heerenveen kampioen!

Wat een schok.. Ik heb meer dan een week niets geschreven. Zal ik nu even mijn best doen.

Zaterdag zijn we naar het centrum gegaan om de gerben van manen, het heerenveense skûtsje binnen te halen want ze zijn kampioen 2006 geworden! Toen we op de Herenwal aan kwamen stond Marijke daar ook. Wij zaten bij elkaar in de klas op de basisschool en hebben jaren lang gespeeld en we woonden in de zelfde buurt. We zien elkaar nog vaak en hebben nog steeds contact, ook met haar zusje, trouwens. De vriend van haar moeder vaart nu al 25 jaar mee als bemanningslid en kreeg een speldje. We hebben daarna nog een soft ijsje gescoord, mijn eerste dit jaar. Ik hou er niet zo heel erg van maar deze smaakte goed!


Zondag waren we er even uit gegaan. Naar walibi world. Daar was de skoda roadshow met de introduktie van de roomster. Leuke auto! We zijn niet naar het pretpark geweest hoor! Dat is trouwens best duur! Ik hou niet zo erg van achtbanen...
Wel van auto's, deze blauwe had een raam in het dak...erg veel licht komt er dan in je auto. Gaaf gezicht. Ik moet zeggen dat ie qua interieur lijkt op de onze (fabia) maar hij heeft meer ruimte achterin. Echt een gezins auto. Of voor mensen die heel veel spullen moeten meenemen als ze es een nachtje weg gaan... (rolstoel, zuurstof concentrator, medicijnen enz enz.) Ook zijn we nog even naar batavia stad geweest, het was er heel druk en warm. We hebben niks gekocht. Zo goedkoop is het daar nu ook weer niet.

Maandags was weer schoonmaakdag met Petra en ik dacht dat de fysio zou komen, ware het niet dat ze mij niet in het boek hadden gezet. Dus dinsdag maar even "recht gezet". Donderdag had arjan mijn Ka mee naar zijn werk. Is ie even gekeurd. Was trouwens goed en hij had een steekproef. Die was ook goed. Wel wat aandachtspunten die volgende week donderdag gedaan worden. (kleine beurt, v-kabel, carter( lekt een beetje), remblokken voor) Arjan was vanmiddag vrij en is even naar de ford garage geweest om de onderdelen alvast te kopen, als hij ze via het werk moet bestellen duurt het langer.

Woensdag avond zijn we naar de Gamma geweest want ik had in het krantje een mooie aanbieding gelezen. Een lamineer apparaat en een pons-en bindmachine. Nou, dat kan ik wel gebruiken. Ik ben nl nog steeds bezig (lees: eindelijk begonnen) met het echte administratiewerk voor het astma fonds. Kan ik nu weer hele leuke mapjes mee maken... Ik heb ook nog een regenmeter gekocht. Er is vandaag 2 mm gevallen. Dus kan ik mij weer op een nieuw grafiekje storten! Ik ben nl van de grafiekjes, alhoewel ik begin er heel erg enthousiast aan maar als er eenmaal de klad in komt... is het weer gedaan met het grafiekje. Zo ook mijn bloedsuikerboekje. Ik heb nu die smart pix reader om mijn bloedsuikermeter uit te lezen...mmm wel geteld maar liefst één keer gedaan. Oei....

Donderdag middag moest ik weer naar golfles. Ik ging om 14.00 uur met mijn scootmobiel want arjan had mijn Ka mee. Dus ik rijd naar het fietspad langs de ds kingweg, staan er allemaal mensen en motorpolitie langs de weg. Ah toen herinnerde ik mij weer dat arjan dat al had gezegd dat de Eneco tour door heerenveen zou komen. Toen ik op de zanden reed over het fietspad, kwamen de drie koprijders voorbij. Ik ben helemaal doorgereden tot de afslag naar de golfbaan en heb daar even staan kijken met nog meer mensen. Toen kwam het peleton voorbij. Dat is zoef zoef en klaar! Er zijn overigens meer volgauto's dan rijders. Tenminste zo lijkt het wel.

De golfles ging goed. We moesten naar de driving range en ik kon lekker met mijn scootmobiel gaan. Het was overigens erg mooi weer. Ik had weer eens te warme kleding aan gedaan. Het zag er nl niet zo mooi uit de hele ochtend. Dus een t-shirt met lange mouwen aan. En mijn jas. Nou op de scoot was het wel nodig...een kou-tje is zo opgelopen, nietwaar!
We moesten eerst wat chipslagen oefenen en daarna steeds langere slagen. Als laatste sloegen we met een wood nr 7. Da's wel weer anders want de steel is langer, je houding moet je aanpassen en hij is ronder en je moet hem precies in het midden tegen de bal krijgen anders gaat het niet goed. Het lukte me niet echt heel goed, twee die echt goed waren, de rest niet. Daarna hebben we nog even op het terras wat gedronken en om half 5 was ik weer thuis.

Vandaag kwam Hoekloos weer en ze waren er al om 10 uur. Ik was zowaar op de bank tijdens as the world turn ingedommeld en ik schrok wakker. Toen zag ik de bezorger voor de deur staan. Ik helemaal rennen naar de voordeur. haha. Toen ben ik weer naar boven gegaan en even in bed gaan liggen en viel ik weer in slaap. Om half 12 werd ik wakker en ging ik maar eens achter de computer zitten. En om half 1 stond arjan ineens naast me. We hebben even gelunched en de eneco tour gekeken. Ik niet want ik sliep alweer!!! Echt erg. Ik ben nu dus ook niet moe (0.52 uur) Gek he!

Wat we het weekend gaan doen? Waarschijnlijk de voortuin! De skimmia en de hortensia snoeien. Die groeien helemaal uit hun voegen. Ook moeten we nog een plankje maken om achter op mijn scoot te hangen zodat ik mijn golftas mee kan nemen. Dus werk aan de winkel....

Geen opmerkingen: