Sandy's statistieken

zaterdag 5 augustus 2006

Fathers all-inclusive

De laatste paar dagen van de afgelopen week had ik weinig zin en fut om aan het werk te gaan. Veel geslapen en geluierd en voor de tv gehangen.

Ondertussen zijn mijn ouders goed aangekomen in California bij mijn familie. Ze vlogen eerst naar Cincinetti toen door naar Salt lake city en eindelijk naar Oakland. Daar stond hun huurauto klaar en moesten ze nog naar walnut creek rijden. Ze hebben dit keer geen vertraging gehad. Ook geen last met de douane. Twee jaar geleden moest mijn vader afstand doen van zijn Zippo... (blauw vlammetje). Ze moesten schoenen en sokken uit en paps moest zijn hele tas enz. uitpakken...Dan ben je niet blij en als blijkt dat je volgende vliegtuig ook net vertrokken is, door dat gedoe allemaal, dan staat je gezicht op onweer. Mijn moeder had dit keer van te voren gezegd dat ze niet op hem ging wachten EN.. hij mocht geen "verdachte" dingen in zijn tas stoppen. M'n pa en ik hadden al zitten grappen, zegt ie: "Ik neem mijn zippo, nagelknipper, schaartje, spuitbusje, naald en draad, rekenmachine, plakband en batterijen mee in mijn handbagage en zeg dat ik mijn broer Mohammed ga opzoeken en met hem vliegles ga nemen". Mijn moeder helemaal kwaad. "Straks zeg je het per ongeluk als ze vragen waar je gaat verblijven. Ik heb je gewaarschuwd!".

Woensdag ochtend waren ze al vroeg bij mijn schoonouders in Santpoort. Mijn schoonvader heeft ze naar schiphol gebracht en past nu op hun auto. 24 augustus komen ze weer terug.
Mijn schoonouders zijn afgelopen juni nogmaals naar Bulgarije op vakantie geweest. Daar kwamen ze een journalist tegen van radio 1. Nico wilde wel meewerken aan een interview over "Op vakantie gaan in Bulgarije en vooral over all-inclusive". http://1opdemiddag.kro.nl/2006_economie/internationaal/afl4_Harm_EU_2006.aspx (opent niet in een apart venster).
Kies nog even welk formaat je pc aan kan en het tweede stukje wat je hoort gaat over Nico! Toen was ie nog niet geblesseerd. Hij is nog steeds thuis vanwege een zweepslag. Hij heeft er erg veel pijn aan gehad, maar is daar ook niet naar een dokter geweest. Bij thuiskomst pas. De fysiotherapeut heeft hem behoorlijk gepeinigd. Deze is ook door nico op het vliegtuig gezet en moet nu met zijn vervanger door een deur zien te komen..Maar het gaat beter. Ik geloof dat hij weer aan het werk kan gaan.

Zo beleef je het een en ander met PAPA'S.

Geen opmerkingen: