Sandy's statistieken

zondag 9 november 2008

Alleen maar "leuke" dingen

Het wordt een beetje saai. Ik doe alleen maar "leuke" dingen en de dagen vliegen voorbij. Vorige week weer veel dingen kunnen doen ondanks dat ik toch weer buikpijn klachten kreeg. Ik voelde dat het weer behoorlijk aan het obstiperen was en heb dan ook weer een klysma nodig gehad. Het was wel nodig want er kwamen keiharde brokstukken uit. De darmen waren weer behoorlijk over stuur. Tijdens het lesgeven van dinsdag middag moest ik echt even weg, ik kreeg het weer heel warm, rode konen en dat kwam gewoon door de pijn. Ik ben nog net niet onderuit gegaan maar het had niet veel gescheeld. Toch ging het wel weer snel over, ik zat even op het wc-tje. Niet dat ik daar mijn behoefte doe, daar heb ik natuurlijk een zakje voor maar je kunt je er wel even terugtrekken. Nou, in dit geval hielp het wel redelijk. Ik kon in ieder geval weer lesgeven.

De woensdag ging ik weer boetseren en dat was weer leuk, even wat leuks voor mezelf doen. Soms moet dat wel een keertje. Ik heb het druk gehad met het internetcafé. Daar gebeuren soms dingen die eigenlijk niet horen te gebeuren en vooral in de organisatie. Ook omdat we een stichting gaan worden is het voor sommige mensen niet meer duidelijk wat er moet gebeuren. Er verandert helemaal niks alleen het geld en organisatorisch wordt het via een ander kanaal en in dit geval de stichting gedaan. Toch zijn er sommigen die het niet kunnen of willen snappen...maar goed, ik ben nu secretaris geworden, heb samen met een mede vrijwilligster de vergadering geleid en we zijn er allemaal wel uit.
Helaas is een van onze vrijwilligsters ernstiger ziek dan ze dacht. Ik had haar toen een keer naar het ziekenhuis begeleid en nu blijkt dat ze een tia heeft gehad waarbij een stolsel is achtergebleven in de hersenen en dat moet waarschijnlijk geopereerd worden. Zij deed heel veel voor het internetcafé en dat doe ik dan met nog twee andere vrijwilligsters tot ze weer terug kan komen.
Morgen heb ik weer een bijeenkomst met een docent die bij gepraat moet worden.
's middags moet ik weer schilderen en vandaag even gekeken of ik nog genoeg hout heb om een lijst te maken. Niet dus! Moet ik morgen maar even naar de Gamma toe...best balen. De 27ste nadert al snel..iehhh

Verder heb ik goede berichten uit het umcg. Ik heb een Fev1 geblazen van 3.13....dus bijna mijn record. Ik heb 1 keer 3.15 geblazen. Dus dat was positief. Verder heb ik (nog) niks gehoord over de bloeduitslagen dus dan neem ik aan dat dat wel goed is. Anders hoor ik het wel. Woensdag heb ik de TENS behandeling en daar kijken we allen naar uit.

Vrijdag ben ik weer naar de oefenzaal in het abe lenstra stadion geweest. Wat ik helaas al dacht: ik vind er geen f*** aan. Zeker niet als je maar halve aandacht krijgt, wat zeg ik, een kwart aandacht. BAH. Ik moest beginnen met fietsen. Ik zat er al 15 minuten op en toen ben ik gestopt en ben ik naar hem toegelopen en toen mocht ik wel op de leg press, nou ja, dat een paar 100 keer gedaan, weer gestopt en weer vragen wat ik moest doen. Hij bedacht schouders trainen een buis met je armen naar beneden trekken met gewichten enz
Tja, het zit niet mee, het schoot in mijn arm, dus ook gestopt, toen met een bal tegen de spiegel en ik met mijn rug tegen de bal en dan naar beneden zakken. Tja hoe lang moet je zoiets doen??? Maar weer vragen. Toen mocht ik wel weer fietsen of loopband. Nou ja, dat maar even gedaan want fietsen had ik al gedaan toch!!! Na een 15 minuten was ik helemaal klaar, ik baalde echt en ben me maar om gaan kleden. Ik kwam terug bij de bali om een afspraak te maken. Noemt ie ieder keer tijden op dat ik niet kan. Ik moet twee keer per week en dus op dinsdag, ik kan 's ochtends wel. Nou, dan moet je wel een keer bij iemand anders. Nou, vooruit dan maar...En dat is nu waar ik zo van baal. Ten eerste lopen er honderd mensen rond waardoor je bijna geen tot niks aan begeleiding krijgt en ten tweede ik krijg vaak een ander en dat vind ik niet goed werken. Ik ga dinsdag vragen of ik voortaan bij die jongen kan blijven want andere tijden op dinsdag kan ik helemaal niet. En vrijdag moet ik eigenlijk zwemmen wat ik VEEL leuker vind....Ik was echt super kwaad toen ik thuis kwam, want zo wil ik het niet, ik vind fitnessen al k** en zo wordt het er niet leuker op.

Maar goed, zaterdag was arjan de hele dag met wintercheck op de zaak en heb ik de hele dag met de hond en de poes om gehangen, heerlijk. Ik heb wel een flinke wandeling met Chica gemaakt van een uur...heerlijk was het.
Verder heb ik lasagne gemaakt en het was best wel lekker. Jammer dat het zoveel was. De poes deed een haal in de ovenschotel maar brandde haar tong...oh, zielig he! wel eigen schuld, dat mag helemaal niet. Ze is erg slecht bezig de laatste tijd. Ze glipt steeds de voordeur uit en vliegt gelijk naar de overkant. Ze loopt constant in rondjes, ze pest de hond en ze zit op de rand van onze borden om eten te stelen. We hebben nu eten van purina voor haar gehaald. Ik heb het gemengd met haar voer en nu eet ze wel weer haar voer op, dat deed ze wel maar niet van harte. Wij eten ook niet elke dag hetzelfde natuurlijk. Ben benieuwd of ze nu minder eten van ons eten wil.

Vandaag zou ik werken aan mijn presentatie maar het is alweer bijna etenstijd. Ik ga het vanavond af maken. Ik wil wel even naar peter r de vries kijken over joran. wat die nu weer uitspookt. Had een tijdje geleden het verhaal van de moeder van nathali holloway gelezen.
Morgen weer schilderen en eerst een overleg over computerles geven enz. Dus weer een drukke week voor de boeg. Ik kreeg een foto van mijn neef uit california. Het zijn zijn kindertjes. Leuk he, de baby is op 1 april geboren....geen grapje. Prettige week verder!

Geen opmerkingen: