Sandy's statistieken

maandag 19 januari 2009

Intuitieve bewustwording

Ik volg een cursus intuitieve bewustwording.
Vorige week maandag avond was de eerste les. We leerden met ademen, goede energie op te nemen en foute energie uit te ademen. We mediteren dus eingelijk. Het klinkt wel een beetje vaagjes maar ik denk dat dit het enige is wat mij kan helpen om rustig te worden, om mijzelf terug te vinden en dan mijn nieuwe leven weer in te richten met alleen maar leuke dingen.
Ik merkte deze afgelopen week dat ik weer zo stressig ben, weer overal te laat kom en eigenlijk geen rust heb en niks meer voor mezelf heb gedaan.

De cursus houdt het volgende in:

Ontwikkel je intuïtieve mogelijkheden!

Intuïtie ontwikkelen is leren vertrouwen op informatie die vanuit je innerlijk komt. Om je intuïtie toegankelijk en zuiver te krijgen leer je eerst je binnenwereld helder te maken. Dit doe je door te leren gronden, je aura te zuiveren, ademhalingtechnieken en je energie weer vrij te laten stromen. Door middel van meditaties worden hiervoor de technieken aangereikt. In deze cursus ontdek je stap voor stap je eigen intuïtieve mogelijkheden.

In 10 lessen van 2 uur gaan we dieper in op de volgende onderwerpen:
- ademhaling en aandacht
- gronden
- aura
- ziele ster
- persoonlijke ruimte
- energie kanalen
- kosmische/aarde energie
- neutraliteit


Ik ga zo weer naar de cursus toe. Ik heb vanmiddag weer geschilderd bij mijn clubje, dus vandaag ben ik alleen voor mijzelf bezig geweest. Ik moet nog wel een lesbrief maken voor de computercursus morgen. Maar misschien doe ik het ook gewoon niet!
Ik heb deze week veel geprobeerd te mediteren, want dat doe je in wezen. Helaas lukte het niet altijd maar ik heb bewust naar mijn buik en vooral de pijnlijke plek in mijn lies geademd en ik heb de hele week bijna geen buikpijn gehad. Ook is de morfine afgebouwd en heb ik al twee dagen weinig hoeven Tensen.


Donderdag moet ik voor de follow up naar groningen. Op 12 februari is de volgende dag. Ik heb donderdag eerst een maagledigingsonderzoek, dan poli en uitgebreide longfunctie test en dan ook nog maatschappelijk werk. Ik denk dat ik dat maar op 12 feb ga doen. Ik mag 11 februari in het NH hotel slapen...best wel weer leuk. Ik heb nl weer de nierpomp en moet er 8 uur zijn tot 14 uur. Dan mag ik naar huis. De 11de heb ik ook weer een tens poli bezoekje.

Alles mooi in een keertje. Maar nu ga ik leren gronden/aarden...

Geen opmerkingen: