Sandy's statistieken

dinsdag 10 november 2009

Sandy is back!

Ja, allang weer hoor! Ik ben best wel snel weer beter geworden. Vrijdags heb ik naar de nurce practitioner gebeld en die vertelde mij dat ik geen mexicaanse griep had. Ik mocht wel weer naar buiten toe. Ik ben tot zondag vooral binnen gebleven want ik was nog niet echt 100%. Ik heb wel weer les gegeven en alleen nog niet gesport. Ik had daar geen puf voor. Vorige week heb ik ook nog vrij genomen van sporten maar vandaag moest ik wel weer. Het ging eigenlijk zeer goed, mijn heup is weer losgemaakt maar was eigenlijk behoorlijk soepeltjes.

Vanochtend werd ik wakker en zag tot mijn schrik dat Arjan nog sliep. Het was al 7 uur. Ik heb hem wakker gemaakt, zegt ie dat ie thuis blijft want hij heeft zo'n oorpijn. Hij had daardoor weinig kunnen slapen. Om half 8 heeft hij zijn werk afgebeld en om 8 uur heb ik de huisarts gebeld en Arjan kon om 20 voor 10 terecht. Om kwart voor 10 was ik thuis van sporten en hij belde om even voor 11 uur of ik nog wat nodig had uit de supermarkt. Hij moest naar de apotheek om flucloxaciline en oordruppels te halen. De kuur is simpel floxapen, voor mij dan he!, maar ik vind dat wel een flinke kuur voor hem. Drie keer daags 1 capsule...poeh poeh. Hij blijkt een gehoorweg ontsteking te hebben. Ik moet drie keer daags druppels in zijn oor doen. Oorpijn lijkt mij vreselijk, heb vroeger daar wel veel last van gehad. Nu niet meer.
Arjan zei nog tegen de huisarts dat ik donderdag de mexicaanse griep spuit kom halen. Ha, zei de huisarts dan moet jij hem OOK! Arjan moet donderdag ochtend voor controle terug komen en dan krijgt ie gelijk een spuit. Hij moet ook omdat hij mij evt. kan aansteken. (of andersom?)Het weekend ben ik alleen naar Tilburg geweest want Arjan moest werken. We zijn zaterdag naar de stoma dag geweest in Eindhoven en ik heb daar een workshop bijgewoond van een chirurg io die zich ging specialiseren in stoma herstel operaties. Nou, ik een en al oor. Tegenwoordig doen ze dat via een kijk operatie. Hij heeft het hele proces uit de doeken gedaan en toen begon ik steeds enthousiaster te worden. Tijd maakt niks uit om alsnog een hersteloperatie te doen.

Donderdag moet ik weer voor controle naar groningen en dan ga ik vragen of ik met de chirurg een gesprek kan hebben. Misschien moet ik er toch maar voor gaan. Ik kan wellicht een babbeltje houden en hem het hemd van het lijf te vragen. Maar goed, we moeten ook naar de oogarts want af en toe kan ik niet lezen wat er staat. Dat ook nog! Verder ben ik best wel oke, ik heb mijn buik toestanden onder controle en af en toe niet...Lekkage....maar verder geen pijn, niks meer.

De cursussen lopen tegen het einde, ik heb nog inhaallessen volgende week ivm mijn griepje. We hopen tot de kerst door te kunnen schilderen en te boetseren, dat is nog even de vraag. Verder gaat mijn intuitieve bewustwordings cursus ook prima en vrijdag heb ik een healing omdat ik een aantal zaken in mijn hoofd maar niet op een rijtje kan krijgen. Nu hoop ik met deze healing weer op weg te kunnen gaan.

Geen opmerkingen: