Sandy's statistieken

donderdag 15 april 2010

Ik ben Sandy!

Ik mag mezelf wel weer eens voorstellen. Zo'n lange tijd even niks meer geschreven. Ik heb er niet veel tijd voor gehad, ook geen zin in, ik zit iets te vaak aan de computer en dan is het even niet zo leuk om ook nog in mijn vrije tijd ermee bezig te zijn. Maar goed, er is veel gebeurd, ik heb leuke dingen gedaan en dat is belangrijk natuurlijk.
Het weekend na mijn verjaardag was mijn schoonmoeder jarig. Daar zijn we vrijdags al naar toe gegaan omdat we ook een afspraak hadden met onze belanstingadviseur in bloemendaal. Zaterdags kwamen mijn ouders en Roland ook en zijn we nog naar zandvoort geweest. Was wel een koud windje maar het was erg lekker om even uit te waaien.
Op eerste paasdag zijn we naar tilburg geweest want mijn vader had de woensdag ervoor een beroerte gehad. Hij werd donderdag opgenomen en er werd een hersenscan gemaakt. Daaruit bleek dat hij waarschijnlijk drie kleine tia's heeft gehad zonder blijvende schade. Hij moet nu echt stoppen met roken en hij krijgt een cholesterolpil erbij. Hij was die week net begonnen met insuline spuiten voor het naar bed gaan. Of dat er mee te maken heeft kunnen ze niet zeggen. Hij heeft geluk gehad. Toen wij er waren, was er niks meer aan de hand.
Vorig weekend was mijn moeder jarig. Ze werd 60 jaar en we hebben met z'n allen een lcd tv gekocht. Ook voor hun 40 jarig huwelijk op 12 juni a.s.
We hebben een leuk, gezellig weekend gehad.
Verder gaan we vrijdag naar de musical mary poppins met liesbeth. Zaterdag ga ik 's middags naar de stoma middag in hempens bij leeuwarden.
Zondag gaan we eerst naar het voetballen en dan naar tilburg.
Maandag tot vrijdag gaan we naar center parcs met marischa en marinus, de beide pa's en ma's. Voor hun beider 40 jarig huwelijk...We gaan naar de vossemeren in belgie, niet al te ver van tilburg.
Mijn neef gaat vandaag naar een boerderij hostel in de buurt van zaltbommel en dan gaat hij zondag via schiphol naar valencia en barcelona. Het werk waar hij op wacht komt maar niet, ze bellen hem maar voor een of twee keer in de week en dat viel hem een beetje tegen. Dus wilde hij toch weer wat gaan reizen. Gelijk heeft ie toch. In september gaat ie studeren, dus kan hij er nu nog van genieten.

Vanmiddag heb ik de laatste computerles en dan stop ik er mee tot na de operatie. Jammer genoeg weet ik nog niet wanneer die zal zijn. Mijn schilder en boetseer lessen zijn ook afgelopen en nu ga ik de 28ste beginnen met intuitief tekenen bij Esmeralda. Dan blijf ik een beetje bezig, want ik heb allerlei plannen maar soms komt het er niet uit.
Ook heb ik gisteren een besluit genomen. Ik heb in de Rayon Commissie Friesland van het astma fonds aangekondigd dat ik stop met mijn secretariaat. Ik dacht er al een tijdje over om te stoppen en de vorige vergadering gaf ik al aan dat ik te weinig tijd ervoor heb. Een van de leden heeft aangeboden om de verslagen te doen en daar was ik al blij mee. Maar het bleef borrelen en eergisteren kreeg ik toch een ingeving dat ik het moest doen.
Ik heb gisteren een brief gemaakt en heb het in de vergadering op de mededelingenpost gezet. De voorzitter heeft de brief voorgelezen. Het kwam heel onverwachts en dat realiseerde ik mij ook wel. Alleen zo'n mededeling komt nooit leuk binnen. Ik heb te veel andere dingen die ik doe en wil gaan doen waardoor mijn werk voor het astma fonds op de achtergrond raakt. Dat vind ik niet kunnen en zeker niet als secretaris. Dus dat is mijn grootste beslissing deze week. Ik voel mij er goed bij. Ik heb niet het gevoel dat ik het niet had moeten doen. Ik ben klaar en ga wat anders doen.
Dit schilderij komt in het museum te hangen. De tentoonstelling is als afscheid van het creativiteitscentrum omdat die failliet is. Alle cursisten mochten iets inbrengen. Ik heb deze gekozen omdat dat thema met de huidige tentoonstelling samenkomt. Verder heb ik nog twee schilderijtjes met thema lente en mijn beeld van chica aangemeld. 23 april is de opening maar dan ben ik in center parcs. Tot 12 juni is de tentoonstelling.

Ik ga nu even van het zonnetje genieten, lunchen en wandelen met chica en dan lesgeven. Ik moet toch wat!!!!

Geen opmerkingen: