Sandy's statistieken

donderdag 6 mei 2010

Voorjaar???

Ons uitzicht in center parcs.

De meesten van mijn lezers denken vast dat ik op ijsland in de aswolk vast zit en geen internet meer heb...Nou, niks is minder waar, ik zit thuis, uit te rusten van alles.
We hebben heel veel heen en weer gereisd de afgelopen tijd. Nadat de cursussen afgelopen waren, zijn we een midweek naar center parcs in belgie geweest.


Het was gelukkig heel mooi weer en we hebben het er naar ons zin gehad. We zijn wezen zwemmen, mama en ik hebben hot-steen massage, masker en saunabezoek gedaan. Dat is toch lekker! Verder hebben we een show gekeken, bingo gespeeld, veel gewandeld, naar het glasmuseum en jenevermuseum geweest. De vrijdag zijn we nog naar baarle nassau geweest alleen was er niet zoveel te doen. Maar we hebben het gezellig gehad.

Verder heb ik veel gelezen en in de tuin gewerkt/gezeten. De kasten opgeruimd en heel veel gerust. Ik heb regelmatig de computer bewust uitgelaten en toen ik hem weer wilde opstarten, was ie bijna gecrashed, maar gelukkig kon ik hem nog redden. Nu heb ik weer problemen met mijn email programma, dat wil niet openen!!! Ergerlijke dingen computers!!

Ik ben sinds kort aan het borduren!!! Dat zal niet mijn blijvende hobby worden, maar ik maak het af. Ik bedacht om een vlinder te borduren en later wilde ik een tasje ervan maken, tasjes zijn wel een blijvende hobby! Het gaat wel langzaam maar ik maak het af.

Verder had ik weer last van mijn heup, dat is nu wel over en ben ik afgelopen dinsdag weer voor het eerst wezen fitnessen. Morgen weer om 8.30 uur. Ik had geen spierpijn maar dat had ik vorige week heel erg na het tuinieren, kon bijna de trap niet op en af. Ja, je wordt ouder en met cf gaat het blijkbaar dubbel op. Ik heb best wel last van mijn heupen en soms ook van mijn enkels. Ik maak elke avond mijn hittepit warm en leg het op mijn spieren en dan kan ik heerlijk slapen. Zo is mijn heup weer hersteld maar natuurlijk ook met rust.

Ik zou eigenlijk intuitief tekenen gaan doen maar er waren te weinig deelnemers helaas. Nu moet ik zelf maar schilderen alleen moet ik nog wat administratieve zaken afhandelen van het astma fonds en ook voor mijn cursussen. Uren verantwoording enz. Maar toen het zo mooi weer was, dacht ik, dat doe ik pas als het niet zonde is om binnen te zitten. Ik heb zelfs al een beetje een kleurtje gekregen!!! Meestal ben ik zo wit als een laken, nu niet meer zo.

Ik heb nog niks vernomen voor de operatie. Ik hoop dat het niet al te lang gaat duren, ik ben er helemaal klaar voor. Wachten is niet mijn sterkste vak...

samen met chica in de zon zitten in tilburg.

Geen opmerkingen: