Sandy's statistieken

maandag 30 mei 2011

Het laatste blog

Ik heb besloten om mijn weblog niet meer bij te houden en eigenlijk af te sluiten.
Mijn insteek was om iedereen op de hoogte te houden van mijn wachtlijst periode, mijn longtransplantatie en daaruit volgende mijn darmcomplicatie en het herstel. Ik laat het wel online staan, mocht er aangaande mijn gezondheid wat te melden zijn dan openen we hem weer. Mijn ervaringen blijven voor anderen bewaard om hen zo te kunnen informeren hoe het kan zijn.
Ik ben tot dit besluit gekomen omdat ik eigenlijk niet zo vaak meer schrijf. Ik beleef hele leuke dingen en sta weer volledig in het leven, wel af en toe met zijn ups en downs. Ik geniet van elke dag ook al regent het, bij wijze van spreken. Deze weblog zie ik als een stukje van mijn "medische leven", en dat is redelijk afgesloten. Tuurlijk moet ik nog regelmatig naar het ziekenhuis voor controle maar veel nieuws is daar nu niet meer over te vermelden. Ik ga dit boek sluiten maar neem niet afscheid, er kan een vervolg komen maar wanneer die er komt weet ik zelfs niet en gelukkig maar!

Ik dank al mijn lezers voor alle steun en lieve reacties, die ik met de jaren heb mogen ontvangen. Ik zou zeggen; het gaat iedereen goed. Ik blijf te volgen op hyves en twitter, met de www's.

We komen elkaar vast nog wel ergens tegen!

En zo is het!

Groetjes van Sandy

11 opmerkingen:

marianne zei

Hoi Sandy,

Jammer dat je je weblog stopt, maar wel begrijpelijk! Hopelijk blijft alles zo goed gaan met je! En we houden gewoon contact via CF-cafe en via hyves:)

Groetjes MArianne

Anoniem zei

Hoi Sandy,
Het was heel fijn dat je ons allemaal in jouw leven hebt toegelaten voor zo'n lange tijd. Hele fijne blog om te lezen. Heel veel geluk en ik hoop zeeeeeeer weinig van je te horen, omdat dat betekent dat het goed met je gaat.
Liefs Omnia.

Anoniem zei

Hoi Sandy,

dat is raar! hoe lang heb je het niet gedaan?

bedankt voor het delen van je belevenissen en tot horen!

Groeten Fred.

Janetta zei

Jammer Sandy, maar kan het ook heel goed begrijpen ik sta ook op www.longtransplantatie.nl vandaar dat ik je dus volg.
Heb alleen een tijdje terug mijn hyves opgeschoond en zat jij ook bij, had zoiets van volg jou op je website hahaha maar nu stop je jammer.Maar ik zeg altijd maar zo geen nieuws is goed nieuws toch dus laten we het zo houden dat er geen nieuws meer komt in je weblog dat is alleen een goed teken.

Lieve Sandy geniet van je nieuwe leventje hopelijk ga ik dat ook een keer doen als ik nieuwe longen heb gekregen ;)

Liefs Janetta

Ydnas zei

Hoi naamgenoot!
Begrijpelijk dat je er mee stopt, hopelijk is het ook voorlopig niet nodig om hem weer te openen en gaat alles nog heel lang heel goed!
Ik "zie" je vast soms wel op de oef en facebook :-)
Liefs van Sandy

Anoniem zei

Jammer, ik vond het altijd erg leuk om je blogs te lezen, maar wel begrijpelijk dat je stopt.Heel veel plezier in je verdere leven gr van Ineke

Anoniem zei

Gelukkig blijf ik je volgen. Eerst die paar dagen Hamburg met je zien door te komen :)

Tot OEFs!

Anoniem zei

Hoi Sandy het gaat je goed ik ervan genoten maar ben blij voor jou dat het met jou zo goed gaat ik wens nog veel gezondheid en geniet verder van je leven doe waar je zin in heb blijf je zelf . groetjes Jo.Looijschelder

Anoniem zei

Beste Sandy,

Ik heb jarenlang je blog gelezen. Alweer 6 jaar geleden zat ik in de collegebanken voor mijn geneeskunde studie. Toen bij een van de colleges een professor zei, kijk eens op longtransplantatie.nl. Daar lees je verhalen van jongeren met CF, en probeer je eens in te denken hoe het voor de patienten van jullie leeftijd is. Zo gezegd zo gedaan, en zo heb ik jarenlang gelezen, ik met je meegehoopt dat je een transplantatie mocht krijgen, daarna met angst het blog geopend in de periode van je darmproblemen. En daarna je kunnen volgen met de hele fijne dingen die hebt kunnen doen en natuurlijk nog steeds doet.
Ik wens je heel erg veel succes en geluk in de toekomst. En bedankt dat je geinteresseerden een inkijk hebt willen geven in jou leven!
Het ga je goed, liefs Suzanne

Janetta Heilhof zei

Ik ben getagt!

En nu mag ik 5 mensen taggen!!
En ik hoop dat je ook hier aan mee wil doen!
Maar niets moet, alles mag!

Wil je weten wat en hoe dit werkt
kijk dan even op mijn site,
http://janetta64.blogspot.com/

This erg leuk zo kom je nog eens op websites
die je normaal niet zou bezoeken op Blogger, en

daar komt bij dat er ook meer mensen naar jou blogger komen kijken,
dus de moeite waard om mee te doen toch ;)

Liefs Janetta

Soccernews.nl zei

Jammer dat je stopt maar het ga je goed!