Sandy's statistieken

maandag 12 januari 2004

Hallo,
helaas ben ik nog steeds in het ziekenhuis. Ik ben nog steeds ziek en voel me eigenlijk nog zieker dan toen ik hier kwam. afgelopen vrijdag kwam de zaal arts bij me met de mededeling dat ceftacedime niet geveolig is voor de bacterie en dat ze over ging op bactrimel pillen. En dat ze niet verder ging met afbouwen van de prednison. Ik heb toen gezegd dat ze wat aan die suikers moest gaan doen want die zijn echt veel te hoog en dat ze daar voor mijn arts Ter Maaten moest bellen. Dat heeft ze gedaan en hij kwam vrij snel bij me. Hij vond het heel erg naar voor me dat ik er al 14 dagen lag met te hoge bloedsuikers want dat is nl een voedingsbron voor de bacterie in het bloed. Hij heeft mij van huis uit elke avond gebeld na het eten en mij een insuline schema gegeven om de suikers te laten dalen, helaas lukt het nog niet echt. Vanmorgen heb ik een enorme dip gehad en heb ik mijn gal gepuwd bij de verpleging. Ik zag het eventjes niet meer zitten.
Daar bij lekte mijn infuus ook alweer het mooie was dat ik vandaag twee weken tobra had en ik er overtuigd was dat die er dan af kon. Maar die moest een combi vormen met bactrimel.
Elke keer als ik tobra had gehad kreeg ik koorts en een enorme rooie kop, nog net geen ontpoffing. De avond dienst keek toen in mijn dossier en het was elke dag na de tobra. En toch wou ze doorgaan...toen ze vanochtend het zelf zag. Tobra gestopt en het infuus mocht eruit...jippi....
maar ja ik ben nog steeds bij af, ik zit ook nog de hele dag aan het zuurstof terwijl ik dat thuis niet eens heb, alleen tijdens het fietsen.
Hopen dat de prednison afgebouwd gaat worden en Ter Maaten zou daar een woordje voor doen.
Ik voel me nl net dronken...en ik bibber heel erg. Dat is waarschijnlijk de combinatie van alle antibiotica's bijelkaar.

maar goed we zullen nog wel even moeten doorzetten en maar hopen dat ik gauw naar huis mag.

Geen opmerkingen: