Sandy's statistieken

dinsdag 5 oktober 2004

Actie!!!

Vandaag heb ik lekker uitgeslapen want ik moest pas om 14 uur naar de fysio. Ik was gisteren ook wel laat naar bed gegaan omdat ik eerst naar schilderen was en toen nog moest inhaleren en nog wat tv heb gekeken en daarna even achter de pc ging zitten. Ik ga nl mijn andere website vernieuwen en dat nam mij in beslag.

Zondag zijn we naar santpoort geweest want arjans ouder waren terug van vakantie en we hebben de foto's bekeken. Mijn ouders waren ook gekomen....zag ik die ook weer eventjes.
Vanochtend heb ik de taxi alvast besteld voor morgen, want ik moet weer voor controle. Dus kan ik lekker met de taxi gaan. Dat is tot juni 2005 weer vergoed door het ziekenfonds. Daarna moet ik het opnieuw aanvragen.

Ik had ook even de garage gebeld of het kenteken van mijn fordje KA al binnen was, maar dat was dus nog steeds niet zo. Hij dacht dat het morgen zou zijn en dan zou hij mij wel bellen. Nou ja ik ben een beetje ongeduldig..het is ook nog steeds niet vrijdag...blehhh

Vanmiddag zat er een grote poster van dogtroep bij de post. Deze theatergroep krijgt geen subsidie meer en dan kunnen ze hun bestaan wel opzeggen en daarvoor voeren ze ACTIE...ja wie niet. Het museum plein stond vol....en terecht want waar gaan we met zijn allen heen, met dit kabinet. Ze moesten eens in mijn schoenen staan....

Hier een mooie actie plaat van de dogtroep....klik erop en je komt op de site.

Geen opmerkingen: