Sandy's statistieken

dinsdag 19 oktober 2004

Vakantie

Deze week hebben we vakantie van schilderen en boetseren. Dus heb ik tijd over zou je denken, maar dat is niet zo... Ik heb altijd tijd te kort.
Ik heb vrijdag middag met Rinie gegolfd. We hebben enkele holes gespeeld en erg veel plezier gehad. We hebben niet alle holes gedaan want we speelden heel rustig en als er anderen kwamen lieten we die gewoon voor gaan. Het zou gaan regenen maar dus helemaal niet. De zon kwam er zelfs bij.

Zaterdag zijn we met de KA naar Santpoort zuid geweest. We moesten even de auto showen natuurlijk... Ook zijn we boodschappen wezen halen bij lucas klamer. Na het eten zijn we richting heerenveen gegaan. Mijn ouders waren gekomen en hebben de Ka ook even bewonderd. Ze waren ook even bij beppe geweest en ze was heel helder en had veel te vertellen. Soms zit je bij haar en dan zegt ze niks, of weet ze niks meer of ze hoort helemaal niks. Maar dat was nu niet het geval.

Verder hebben we wat aan de pc's gewerkt enz. Zondagmiddag gingen mijn ouders vroeg weg en toen zijn we even naar Marinka en Meindert in Lemmer geweest want we wilden de KA laten zien.

Ik ben er erg blij mee en ik heb nu geen moeite meer met inparkeren. Het sturen met stuurbekrachtiging is toch zeer aan te bevelen.

Maandag heb ik gefietst met Pietie, het ging niet echt makkelijk, en dat zal wel door het vochtige weer komen, ik piepte steeds en nu eigenlijk ook wel een beetje. Vandaag bij de fysio heeft rob mijn nek en schouder gemasseerd want ik heb er erg veel last van. Het is nu weer iets beter.

Vandaag is arjan voor distriweb naar utrecht en moet nog de beemer terug brengen naar santpoort. Hij blijft daar slapen en heeft morgen nog een aanmelding in velserbroek, waar hij dan direct heen gaat. 's Middags moet hij naar een sollicitatie in Leeuwarden, dus hij heeft het morgen druk.

Dit was het weer eventjes....

Geen opmerkingen: