Sandy's statistieken

vrijdag 8 oktober 2004

Een KA!!! nou mooi niet he....

Vandaag hoopte ik in bezit te zijn van mijn mooie KA..nou mooi niet he....Ik bezit hem al wel op papier maar nog niet in het echt.
Toen we er aan kwamen zagen we dat ze de KA ineens de garage inreden. Toen we bij de bali waren zei ie dat we zelf even naar het postkantoor in leeuwarden moesten gaan om de auto op onze naam over te laten zetten.
Nou ja dat was wel goed, dan kon hij de auto ff klaar maken.
Wij hoorden al dat het gas nog steeds bleef hangen en dat hadden we met onze proefrit, anderhalve week geleden, hem al gezegd en dat kwam allemaal wel goed.

Nou ja toen we terug kwamen uit leeuwarden was de baas er ook weer en die kreeg ineens allerlei klanten die een nieuwe auto bij hem kochten, en hij zou mijn vrijwaring maken van de fiesta...
In de garage waren ze druk doende met de KA...
Ze konden het zeker niet maken, dus na bijna 2 uur wachten kwamen ze bij ons, eindelijk zeg...!!!Tja de KA kunnen we niet maken want wat wij dachten dat het was blijkt niet het geval te zijn en er moeten andere onderdelen komen en inmiddels was het al 17 uur...
Maar ja ik had woensdag nog met ze gebeld over het kenteken en vroeg of de auto dan wel op tijd klaar zou zijn. Dat was wel zo zeiden ze. en hij zou me bellen als het kenteken er was. Donderdag had hij 's middags nog steeds niet gebeld dus wij hem maar weer bellen en toen had hij een kenteken...dan kon ik tenminste mijn verzekering omzetten en dat heb ik ook gelijk gedaan.
Nu was natuurlijk het probleem dat de fiesta tot en met vandaag verzekerd is en de KA vanaf vandaag. Dus heeft hij ons uiteindelijk een leenauto meegegeven en hij denkt dat de KA maandag of dinsdag klaar is.
Toen we wegreden met de leen clio, zagen we dat er zeer weinig benzine tot geen in zat, dus onderweg hebben we nog voor 10 euro moeten tanken ook....

Ook konden ze geen vrijwaring afgeven want de rdw lag eruit...jaja, maar we hebben hem een briefje laten maken dat de fiesta niet meer officieel op mijn naam staat. Tja arjan heeft natuurlijk in de autobranche gewerkt dus die weet er alles van.
Het lullige is dat ze anderhalve week de tijd hadden om alles te repareren en dat het nog moet op het moment dat de klant hem in principe komt ophalen....Nou wat een blamage...ik heb wel 6 maanden bovag garantie bij hem, maar ik heb weinig zin om ff naar wargea te rijden als ze hun afspraken niet nakomen.
Dus de KOUDE DOUCHE gaat naar:>>>>>

VAKGARAGE VAN DER ZWEEP TE WARGEA!!!!!!

Geen opmerkingen: