Sandy's statistieken

vrijdag 2 maart 2007

WELKOM THUISSandy is weer thuis, vanmiddag om 15.00 uur reden we weg van het terrein van het UMCG.
Malein en ik waren om ongeveer 13.30 uur bij san op de kamer en hebben daar alles ingepakt en alle kaartjes van de muur gehaald. was wel weer erg kaal.
Sandy was eerder op de ochtend al naar de apotheek in het ziekenhuis geweest om de medicatie te laten klaarzetten.
Na afscheid genomen te hebben op de afdeling van verpleging en arts zijn we de medicijnen wezen ophalen een grote tas vol.

Bij thuiskomst is de tuin versiert door de buren met slingers en ballonnen alvast veel dank hiervoor, Het was de buurt toch al niet ontgaan dat sandy weer thuis zou komen er lagen al kaartjes en bloemen in huis.

Na een warm onthaal door macy kwam de eerste visite sandy haar neefje hendrik is even langs geweest.

Mocht U ook op bezoek willen komen bij sandy dan kan dat natuurlijk maar bel wel even van te voren Sandy wil graag af en toe even rusten.
Tevens wil ik jullie vragen om geen Bloemen te sturen of te brengen omdat het bloemenwater een bron van infectie kan vormen.
De bossen bloemen die er nu al zijn staan natuurlijk wel in huis maar daar zullen we iedere dag het water van verversen.

Mijn taak zit er nu een beetje op ik heb met heel veel plezier dit weblog bijgehouden vanaf nu zal sandy zoveel mogelijk zelf weer gaan schrijven over hoe het gaat en wat haar zoal bezighoud, bedankt voor alle steun die we hebben mogen ontvangen, veel liefs en groeten Arjan

hieronder een impressie van de thuiskomst

P.S. heb jij je al laten registreren wel of niet donor

Geen opmerkingen: