Sandy's statistieken

donderdag 11 oktober 2007

De huttenheigte en sollicitatieZo daar ben ik maar weer eens. Best druk gehad en weinig tijd om even mijn weblog bij te houden...Ja, ja...Nou, echt hoor.

Vrijdag zijn we eerst boodschappen gaan doen en om 14 uur zijn we richting Dalen gegaan naar center parcs, De huttenheugte. Toen we aankwamen stonden we in de file om het park binnen te gaan. Echt een fabriek zeg! Op het grote parkeerplein, liet arjan mij uit stappen om de sleutel van het huisje op te halen. Mnn...moest bijna een kilometer lopen voordat ik bij de receptie was. En dan ook nog in de rij staan met twintig mensen...Dus ik had al zoiets van... gatver wat een drukte..
Maar goed, toen weer terug gelopen en daarna konden we met de parkeerkaart het park in. Naar huisje 353. Een 6 persoons cottage. Heel erg leuk huisje hoor. Mama en papa kwamen pas tegen half 10 aan want mama ging eerst nog werken en ze vertrokken pas om 19 uur. Hadden ze ook geen last van de files.

Arjan en ik zijn gelijk naar het zwembad gegaan en Macy heeft alleen in het huisje gezeten. Tegen 19 uur zijn we daar wezen eten bij de pizzaria. Ik had een pizza met zalmcarpatio alleen kon ik de hele pizza niet op. Ik heb de helf meegenomen naar het huis je zodat papa en mama nog een stuk konden eten.
Er was een tv, dus hebben we maar tv zitten kijken totdat ze er ook waren. Verder hadden we, voordat we naar het zwembad gingen, al de bedden opgemaakt en het huisje nader bekeken.
Zaterdag zijn we met papa en mama gaan wandelen en hebben in het activiteiten centrum gekeken. Toen zijn we in het huisje gaan lunchen en daarna zijn we naar het zwembad gegaan. We hebben eerst gezwommen in het 25 meter bad en daarna zijn mama en ik ik het warme bubbelbad gaan zitten...Heerlijk!
Mama was gelijk van haar gewrichts en rug pijnen af. Pap was wel even meegegaan maar die houdt niet van zwemmen. Hij is na een uurtje kijken weer terug gegaan naar het huisje.

Toen wij ook terug kwamen hebben we lekker gegeten. 's Avonds zijn we weer even terug gegaan naar de recreatie hal. We hebben biljart gespeeld. Papa kan dat natuurlijk heel goed, en wij kregen de smaak ook al aardig te pakken. Daarna hebben we even naar de livemuziek geluisterd en toen weer richting het huisje.
Macy had het er ook naar de zin. Ze zat steeds aan haar lijntje vast en we keken uit op een vijver waar eenden in zwommen. Dus die lag zo'n beetje op d'r buik in het gras de eenden te bespioneren.
Zondag zijn we gaan pitchen en putten. Ik, als golfster(!)kon geen bal en eindigde dan ook als laatste. Chippen is echt niet mijn ding. Ai en dat wil mee gaan doen aan de spelen....haha.

's Middags zijn mama en arjan nog gaan zwemmen maar ik had er niet zoveel zin meer in. Ik had ook weer dikke voeten en benen en ben even lekker op de bank gaan liggen en papa bleef ook in het huisje. Hij heeft af en toe een knippertje gedaan.
Tegen 18 uur kwam en arjan en mama weer terug en hebben we macaroni gegeten. Om half 9 zijn we naar het activiteiten centrum gegaan want er was een 70-80 party. Gewoon een dj die plaatjes uit die jaren draaide, wel leuk hoor! Wel weinig publiek want de meesten waren toch al naar huis.
Maandag ochtend moeste nwe alles weer inpakken, het huisje een beetje netjes achterlaten. We zijn gelijk naar huis gegaan.
In de middag ook weer naar schilderen geweest. Dus het was erg druk.

Dinsdag moest eerst mijn auto halen en ben ik met arjan meegereden naar Leeuwarden Toen moest ik gelijk door naar de trombosedienst om mijn INR en mijn prograftspiegel te laten prikken. Mijn benen worden steeds dikker van het vocht en waarschijnlijk is dat de oorzaak. Prograft werkt negatief op je nieren en die zullen misschien minder goed werken. Hoop het niet natuurlijk. Heb net met mijn np-er gebeld of ie al uitslag heeft, maar daar moest ie nog even achteraan gaan. Ook heb ik de huisarts gebeld die er toch maar even naar moet kijken en met groningen moet bespreken of ik evt plaspillen moet hebben. Ook kan ik een verwijsbrief halen voor de fysio die gespecialiseerd is in oedeemklachten, moet die er ook even naar kijken. Das wel handig want in die praktijk in het abe lesntrastadion hebben ze voor alles wel een fysio...
Maar goed. 's avonds moest ik weer fitnessen en het ging ondanks mijn dikke benen wel lekker goed.
Woensdagmiddag ben ik weer wezen boetseren en mijn verrassingsbeeld is nu alleen nog maar een gipsen mal met nog wat klei die ik er uit moet halen. Volgende week hebben we vakantie, dus pas over twee weken gaan we gieten, hoop ik.


Vanochtend moest ik vroeg op want ik moest met de trein van 8.26 uur naar Leeuwarden omdat ik op sollicitatie moest komen. Ik had maandag avond via internet een sollicitatie verstuurd en dinsdag werd ik gebeld om gelijk op een info en test ochtend te komen. Nou, ik was er veel te vroeg maar beter vroeg dan laat...
Het was overigens bij de Postbank. Ze zoeken telefonisch adviseurs voor het call center. Eerst werd ons verteld wat het allemaal in houdt. Wat we moesten kunnen enz enz. Daarna konden we vragen stellen. En toen werd gevraagd of we een test wilden doen. Alle 5 wilden dat wel. We kregen 40 vragen die we in 40 minuten moesten beantwoorden. Het was een pittige test, veel rekendingen en daar ben ik absoluut geen ster in. Maar goed na de 40 minuten nam ze de antwoordvellen in en ging ze nakijken. Er waren twee door!! Een iets oudere dame en IK!
De andere drie werden gelijk uitgezwaaid. Ons tweeen werd gevraagd of we gelijk een gesprek wilden hebben. Dat wilden we wel. De dame ging eerst en ik kreeg de vrouw die de anderen weer weg had gebracht.
Ik heb uiteindelijk toch besloten om het niet te doen. Er stond nl dat het een partime job was tussen 12 en 20 uur per week. Dus dacht ik, ah 12 uur per week kan ik wel doen om mee te beginnen. Maar het blijkt dat je een 20 uren contract krijgt. Het kan voorkomen op minder drukke tijden dat je dan maar 12 uren werkt ipv 20 of meer....Tja en dat is nog net iets te veel voor me. Ook moet je twee keer per maand een avonddienst draaien en 1 keer in de 6 weken op zaterdag...

Om te beginnen krijg je een opleiding van 4 weken en dat van maandag t/m vrijdag van 8 tot 16.30 uur, te beginnen in week 44. De dame zei dat ik die wel zou kunnen doen gezien mijn opleiding en voorkomen. Ze vond me wel geschikt..Fijn om te horen. We hebben afgesproken dat als ik denk het in de toekomst wel te kunnen, dan neem ik weer contact op met hun. Ik hoef dan misschien die test niet meer te doen en kan ik zo met de opleiding beginnen. We wachten wel af...

Maar goed, ik moet straks weer met de trein maar dan de andere kant op naar zwolle. Ik heb dan een regiobijeenkomst van het astma fonds in regards buitensocieteit tegenover het station. Ik ga dan samen met voorzitter Geert er naar toe. We hebben zelfs een treinkaartje gekregen. Jammer dat er zwolle op stond anders had ik hem ook kunnen gebruiken naar Leeuwarden....ohoh.

Ik ga zo even een hapje eten maken voor mezelf en dan om 17 uur met de trein. Krijgen we eerst broodjes en om 19 uur gaan we los met de workshop: lotgenotencontact. Ik ga nl als mijn secretariaat afloopt in november, in die workshop zitten van onze regioraad. Dan moet je wel "bij leren" he! Maar ik weet er alles van toch? Ben ervaringsdeskundige tenslotte. Het is best leuk hoor, op cursus. Jammer dat die opleiding van de postbank zo lang is op een dag...anders had ik het wel gedaan.

Vanavond zal ik pas rond 11 uur thuis zijn. Gelijk maa naar bed, want morgen moet ik naar de huisarts bellen tussen 8 en 10 om een afspraak voor mijn benen. Hij was er nu niet en zo spoedeisend is dit niet.

Hoop dat ik binnenkort weer wat kan schrijven...druk druk druk.

Geen opmerkingen: