Sandy's statistieken

zondag 14 december 2008

Deze week nog en dan....Vakantie!

Dinsdag
De computerlessen waren goed en gezellig. Ik had een les gemaakt waarbij de cursist eerst een email moest openen, waarbij een bijlage zat, die ze moesten opslaan, openen, en uitprinten. Daarna konden ze verder want de bijlage was een nieuwe opdracht waarbij ze een kerstkaart gingen maken in Word.
Het ging erg goed maar ik weet nu dat er best veel zijn die nog niet genoeg kunnen. Ik heb een website gevonden, waar je online toetsenbord oefeningen kunt doen. Die zal ik een aantal cursisten dinsdag geven, want het is soms hopeloos gesteld...Maar ja, ze komen om te leren. Dinsdag zullen we de cursisten ook een kerst attentie meegeven, is wel zo leuk dacht ik.

Woensdag
We hadden een extra vergadering van de rayoncommissie van het het Astma fonds, hier om 10 uur bij mij thuis. De secretaresse is er mee opgehouden want ze vond dat haar doelen die ze had willen bereiken, niet waren gehaald en ze wilde eigenlijk meer lokaal werken en niet zo groots. Ik wist het al en ik ben nu secretaris geworden. Iedereen die nu is aangesteld, is er voor een jaar en dan evalueren we weer. We hebben ook nog te maken met de werkgroep in noord friesland die allen gestopt zijn. Dus dat maakt het er ook niet makkelijker op.
Om 12 uur hebben we iedereen letterlijk de straat op gegooid want we moest naar het UMCG voor de tens controle. We waren er rond half 2 en we hebben een uur met de tens consulente gesproken. Ook heeft ze voor mij bij de verzekering een eigen kastje aangevraagd. Misschien zou de friesland er ook een oplader bij doen. We zouden het wel merken.
Na deze afspraak hebben we een broodje gegeten en ben ik naar mijn maatschappelijk werk gegaan om even over de kwestie STN en mijn frustraties te praten. We hebben een erg goed gesprek gehad, vond ik. Arjan was eerst mee maar is later weggegaan. Het was zeer verhelderend. Ik ben nu uitgeluld over de STN. haha.

Ook zijn we tot de conclusie gekomen dat ik te veel doe. Ik kom niet meer toe aan mijn dingen, die ik leuk vind. Ik moet een lijst maken waarin ik de dingen die ik echt leuk vind nog wel ga blijven doen en de dingen die niet leuk vind eigenlijk moet gaan staken. Nou weet ik wel dingen die ik ga stoppen maar dat moet ik eerst zelf even goed op een rijtje zetten.

Toen ik klaar was, ben ik naar beneden gegaan en Arjan zat bij de fontijn. Ik had zo'n honger dat ik nog een broodje heb gekocht. We moesten toen wel heel snel weer naar huis want ik zou met liesbeth naar het vrijwilligersfeest van sc Heerenveen. We waren 17.45 uur thuis, even opfrissen en toen liesbeth ophalen.
Er was enorm veel, en lekker eten, ik heb een paar keer wat vis gegeten, stokbroodjes en verder niet want zelfs de vis was vet...maar anders was er niks voor mij om te eten dan alleen stokbrood. De band, sonny's inc, speelde. Muziek uit mijn jaren...super leuk!

Ik heb Michel breuer nog even aangesproken, want hij moet toch wat beter gaan voetballen...nee, ik vroeg of hij mijn paarse bandje nog herkende. Ja, hij wist nog dat ze vier jaar geleden, de laatste wedstrijd van het seizoen tegen NEC speelden met die bandjes. Ik vertelde dat ik inmiddels nieuwe longen had en hij vroeg hoe het ging enz. Dat ie dat nog wist he! Vond ik toch wel gaaf van hem! Ik vroeg nog naar geert arend, hij zei dat die er niet was, wist ik natuurlijk wel, hij is nl in zeist aan het revalideren en komt niet terug voor zo'n feestje natuurlijk. Michel wist nog niet dat het mijn neefje is...Uiteindelijk zijn we op de foto gekomen.....leuk he! Mijn favoriet als mijn neef niet speelt natuurlijk!

Verder was het behoorlijk druk, helaas heb ik geen center parcs uitje gewonnen met het family event van sc heerenveen...haha erg treurig was ik er niet over...we hebben vorig jaar al 2 x center parcs gehad, nu zijn we daar wel klaar mee.
We zijn rond half 11 weer naar huis gegaan.

Donderdag
Arjan was vrij want hij moest naar de tandarts om zijn zenuwbehandeling af te laten maken. Ik heb wat dingen gedaan die nog moesten. Verder hebben we 's middags laat de H-eigenwijzer opgehaald bij de copieerderij. Zijn we naar leeuwarden gegaan om 300 exemplaren te brengen bij de voorzitter van de vbba/lcp. Daarna zijn we naar care en autolock gegaan. Deze twee zaken horen bij auto bourguignon en werden geopend. Ook weer lekkere hapjes en zuipen tot je er bij neer valt. Helaas allemaal vette hapjes en ik was al beroerd vanwege de vis hapjes...had ik het maar niet gegeten....weer last van een hele snelle stoma productie.
Maar het was heel gezellig. Toen we weer thuis waren, heb ik samen met Arjan de H-eigenwijzers klaar gemaakt om te versturen. Arjan plakte de etiketten er op en ik plakte ze dicht. Daarna moesten ook de kerstkaarten nog, en ja hoor, we hebben weer te weinig... We hebben zelfs de extra overgebleven kaarten van voorgaande jaren moeten gebruiken. Zijn we die nu ook eindelijk eens kwijt.
Dus weer tot middernacht druk bezig geweest.

Vrijdag
Ik moest om half 10 naar de As voor een bijeenkomst voor de bingo van 20 december. We hebben nu alles bijna klaar. Woensdag gaan ze kado's kopen, zaterdag gaan we van te voren alles klaar zetten enz. Het komt goed hoop ik. Als er maar meer mensen komen dan vorige keer, dan is het geslaagd, volgens mij.

Om half 12 moest ik sporten, ik was er al om 11 ur want de bijeenkomst was gauw klaar. Verder lekker gesport en toen ik thuis kwam, had arjan ook zijn taken gedaan. Hij was wezen boodschappen, had de nieuwe auto voor zijn vader opgehaald bij de garage, de kattenbak verschoond enz enz. Ik heb nog even gegeten en toen zijn we naar Santpoort zuid gegaan met de nieuwe fiat croma. Chica mee! en poes blijft lekker rustig thuis. We waren er rond half 4 en ik heb even lekker op de bank gelegen en heerlijk geslapen met chica naast mij.
Tegen etenstijd kwam Nico terug van bhv cusus geven en arjan maakte nasi.
We hebben verder een rusitge avond gehad. Nico heeft van ons een weerstation gekegen. Die hebben we ingesteld enz. Leuk ding.

Zaterdag
Ik was te laat uit bed om nog te douchen en bovendien had ik het super fris....dus ik besloot snel mijn kleren aan te doen..Om half 11 was het eerste bezoek er al. We hadden het ontbijt net achter de kiezen. Maar het was erg gezellig. Zo kwam er geregeld bezoek, zo ook mijn papa en mama. Hebben we weer wat kleding uitgewisseld. Om 17 uur zijn we gaan rijden omdat arjan om 19.45 uur naar heerenveen-de graafschap wilde. We moesten met de oude auto van nico naar huis terug maar er was inmiddels een storingslampje in het dashboard verschenen, en toen we weg zouden, wilde ie bijna niet starten. Arjan besloot om gelijk naar leeuwarden te gaan en zijn eigen auto op te halen. Daardoor waren we pas om 19.15 uur thuis. Arjan sprong op zijn fiets enz. Ik heb de spullen uitgepakt en ben samen met chica op de bank tv gaan liggen kijken. We waren zo koud, maar kregen het lekker warm onder de deken. Arjan kwam als een bevroren beertje weer thuis en nam warme koffie toe. Wel gewonnen....
We hebben nog lebbis in bed gekeken, alhoewel ik het laatste stukje niet bewust heb mee gekregen.

Zondag
Vandaag gaan we naar Jan en Stans en de kinderen. Jan heeft ook nieuwe longen maar heeft toch zijn ziekte weer in de longen gekregen, maar dat is nog wel een vraagje, geloof ik. Maar er is ook een vlekje op een van die nieuwe longen gevonden. Helaas weten ze niet precies wat het is maar het lijkt niet goed. Hier de site van Jan en Stans

Morgen heb ik een dagje voor mezelf, al denk ik het nog even te besteden aan een klein dingetje voor het astma fonds en ik wil nog een lesje maken voor de laatste computerles dit jaar. Verder zie ik wel wat ik doe, beetje schilderen. Ik hoop dat ik er aan toe kom.
Gisteren toen we thuis kwamen, lag er een briefje door de deur dat er een pakketje bij de buren was gebracht...Het was mijn tens kastje, dus het was vergoed blijkbaar! Helaas zat er geen oplader bij. Dus heeft iemand een oplader voor 9 Volt batterijen, zo'n vierkant ding, dan hou ik mij aanbevolen!

Prettige week!

Geen opmerkingen: