Sandy's statistieken

maandag 1 december 2008

Geen STN wel Astma Fonds en de As

Het zat er aan te komen. Vandaag had ik een telefonische afspraak met Stichting Transplantatie nu om 10 uur en ze belde toen ook. We gaan niet samen werken. Ik had voor mezelf ook al bedacht dat ik niet voor iemand wil gaan werken die twijfels over mij hebben. Zo heb ik het niet gezegd, maar zo voelt dat wel. Ik ben daarin erg zwart-wit.
Ik draag de boodschap voor meer donoren wel uit op mijn eigen wijze, dat ga ik dan voor mezelf wel doen en niet voor STN.

Verder hebben we een enorm drukke, maar leuke week gehad. Ik heb donderdag mijn schilderij gebracht naar schiphol. Toen door naar Sneek waar we met het astma fonds een vergadering hadden en daarna door naar het Gemeentehuis in heerenveen vanwege de open dag. Wat een gevlieg maar wel erg leuk!

Vrijdag zijn we naar Oldenburg geweest in Duitsland met mijn schoonouders. We hebben de kerstmarkt bezocht. Heel gezellig en iedereen heeft nieuwe kleding, van schoonpapa! Hij had last van zijn geefklier. Erg bedankt! Want zaterdag met het sinterklaasfeest in de As, vond iedereen dat ik een leuk jurkje aan had. Helaas heb ik nog geen foto, maar die zoeken we op....kijk anders maar vast hier .
Daar staan sinterklaasfeest foto's van zaterdag.

Ik ga nu naar mijn schildersclubje...hier een nieuwe foto van mij en mijn hondje..

Geen opmerkingen: