Sandy's statistieken

dinsdag 16 december 2008

Sneons

Ik kom weer op tv bij Omrop Fryslan in het programma Sneons wat zaterdags betekend. De opnames zijn zaterdag om half 11 en het wordt om 18.20 uur uitgezonden.
Ik ga over mijn longtransplatatie praten natuurlijk en over donor registratie. Ik weet er door de cursus nu best veel van....haha!
Er komen nabestaanden en ouders van twee jongens die vorige week allebei een nier hebben gekregen, nadat ze heel lang op de wachtlijst hebben gestaan. Ook zit er een kamerlid van het CDA aan de tafel en de transplantatie coordinator van het MCL. Dus wordt het wel een mooie discussie.
Hier de omschrijving van het programma....


SneonS is de nije talkshow fan Omrop Fryslân fan 8 novimber ôf, alle wiken út kafee Wouters yn Ljouwert wei. Publyk is wolkom by de opnamen.Miranda Werkman of soms Dieuwke Kroese prate mei gasten yn Kafee Wouters. It giet dan om opiny en debat oer aktuele tema's yn Fryslân. Boppedat prate se alle wiken mei in gast út it nijs.

Zaterdags is de nieuwe talkshow van omroep friesland vanaf 8 november, elke week uit café Wouters in Leeuwarden. Publiek is van harte welkom bij de opnames. Miranda werkman of soms dieuwke kroese praten met gasten in café wouters. Het gaat dan om opinie en debat over actuele thema's in friesland. Bovendien praten ze elke week met een gast uit het nieuwsNaar de uitzending Sneons

Geen opmerkingen: