Sandy's statistieken

zaterdag 2 mei 2009

GV(D) Ehm... B weer niet!


Ik had volgens mij het nu wel door. Strafslagen, stoklengtes, etiquette, plaatsen, droppen van de bal...Ik wist de vragen wel te beantwoorden uit het boekje, maar op het her examen heb ik het nu al weer niet kunnen waarmaken.

GVB=GVD.

Ik had weer twee te veel fout. Ik zou stoppen als ik het niet zou halen, maar ze, de commissie leden die het examen af namen zeiden dat het echt wel komt en dat het zonde zou zijn als ik zou stoppen...Tja daar is wat voor te zeggen.

Het advies was om elke week een examen te maken (via internet kan dat) en dan ook iedere keer 50 vragen door te nemen. In het boekje staan 350 vragen geloof ik met antwoorden erbij en dat moet ik dan vanaf nu gewoon doen...Dus elke vrijdag ga ik dat doen. Het regel examen is pas weer in oktober of misschien wel eerder maar dan krijg ik nog bericht.
Ik snap gewoon niet waarom ik dat allemaal niet kan onthouden. Vroeger, ja daar heb je het al, ik word ook ouder, las ik een bladzijde 1 keer en dan wist ik het wel. Nu helaas niet meer. Het komt ook wel door de pillen, althans dat denk ik wel. Ik kan meer met de cursus schilderen, boetseren en intuitieve bewustwording. Daar hoef ik alleen maar te doen, en het laten gebeuren en niks te leren....
Maar goed dat was zaterdag ochtend...Op voor het volgende her examen!

Geen opmerkingen: