Sandy's statistieken

zaterdag 16 mei 2009

Te Assen

Donderdag ochten ben ik om half 9 vertrokken richting Assen, naar Lydia en Jan en de kids. Chica in de auto gezet want ze was zo zenuwachtig want ik zei tegen haar dat ze mee ging. Dat verstaat ze dan ook gelijk. Ze wilde niet nog even een einde om lopen, maar gelijk in de auto springen. Dus zij zat al in de auto en ik moest de spullen nog inladen.
De reis begon al goed. Ik had mijn navman ingesteld en dus op weg richting wolvega om dan de snelweg af te gaan en via oosterwolde en veenhuizen in Assen te komen. FOUT!
Bij wolvega was de afrit afgesloten omdat ze aan het asfalteren waren en dat duurt tot 18 mei...Dus moest ik verder rijden en bordje 2 volgen maar die zag ik pas te laat, dat je via afslag noord wolvega moest rijden.
Nou ja, ik ben maar doorgereden, op advies van mevrouw navman. Bij steenwijk had ik terug kunnen gaan maar op de weg naar terug stond al een behoorlijk rij auto's en dat schoot ook niet op. Dus richting meppel en dan richting hoogeveen en zo via de a28 naar boven....beetje omgereden maar ik was er net iets na half 10 geloof ik.
Ja, ook stom, mocht ik er nog niet in omdat de thee pas om 10 uur klaar zou staan...wat is mijn gastvrouw toch aardig he!

De honden zaten mekaar gelijk in de haren. Wat een bitch is chica. Ze snauwt en gromt naar wesley als ie maar wat doet...Wat een aap zeg.
Maar goed nu ik er een paar dagen ben, gaat het iets beter maar soms is het weer even gemopper tegen elkaar.

Lydia en ik zijn bezig geweest met wat leuke spiegeltjes te maken en een schilderijtje met verschillende materialen. Ieder zijn eigen ding en gezellig ondertussen wat kletsen, msn-nen. Alles op marktplaats zetten. Lydia heeft een kip verkocht van papier mache voor 110€. Grappig he!
Hopelijk zullen onze spiegeltjes ook wat opbrengen.

Hier de link naar marktplaats.
De kleurijke vogel = de kip...

Nadat we de kinderen van school hebben gehaald zijn we het dorp in gegaan. We gingen naar de ijssalon van Maria Keijzer. Haar dochter had ook cf mar is overleden en net daarvoor kreeg ze een wens dat haar paard in het umcg bij haar op visite mocht komen.
Ik had met David al een afgesproken om naar haar toe te gaan. Helaas was ze er niet want ze was ziek. Nou ja, volgendekeer proberen we het nog een keertje.

Toen zijn we naar AH gegaan om onze maaltijd te kopen, hebben we gegeten en toen zijn we gaan knutselen. Tegen 10 uur zaten we in de sauna en daarna in de jaccusie. We zijn pas om 2 uur naar bed gegaan. Ik kon lekker uitslapen maar lydia moest de kinderen naar school brengen en Jan moest werken. Ik was rond half 10 beneden en toen gingen we onze spiegeltjes enz afmaken. Tussen de middag kwamen de kids thuis en eigenlijkj moesten ze ook snel weer naar school. Om 15 uur hebben we ze weer opgehaald en zijn we nog even naar de action gegaan om wat nieuwe lijstjes te kopen en toen weer boodschappen gaan doen bij AH. Dat is zo'n xl winkel. Erg mooie ruime zaak.
Toen we thuis kwamen, besloten we om uit eten te gaan bij eetcafé de witteberg. Ze hebben de entrecote en de aardappeltjes in mijn boter gebakken dus dat was fijn.
Toen we thuis waren hebben we verder onze creatieve uitspattingen ontplooid.

Maar goed, tegen 23 uur stapte ik de sauna in en daarna de jaccusie. Weer tot bijna 2uur voordat ik in bed lag. Ik was vanochtend rond half 8 wakker en ben er zo langzaamer hand rustig opgestaan. Heb alvast mijn koffertje gepakt en heb toen met de hond gelopen en daarna heb ik het altelier opgeruimd omdat we zo'n enorme bende hadden gemaakt en vanmiddag is er schaken. Toen nog maar even dit blog schrijven en nu is het 10 uur en dus pillen tijd.
Dan ga ik naar van der Valk voor de stoma verenigings dag. Chica blijft hier en die haal ik straks op en na het eten ga ik richting heerenveen.
Ik probeer dan niet al te laat naar bed te gaan want morgen zitten we om 8 uur aan het ontbijt...Dus Nico, lekker vroeg. (schoonouders komen vanavond al omdat we morgen immer naar de KUIP moeten)

Dit was even een update alvast...want veel tijd zal ik de komende week niet hebben!

Geen opmerkingen: