Sandy's statistieken

maandag 5 juli 2010

Buikhealing en racen met topweer!

Vorige week dinsdag moest ik voor controle naar groningen. Mijn arts vond het allemaal wel goed gaan en ik ook trouwens. Ik moet movicolon blijven gebruiken en ik mocht de ursochol stoppen. Ik zal nu bekennen dat ik die al een tijdje niet meer gebruik omdat ik er ziek van werd ipv beter. Ik drink daarvoor in de plaats speciale thee en dat blijkt ook goed te werken. Ze wisten dat ik de ursochol niet meer nam na het vorige poli bezoek. Je hoeft dus blijkbaar niet gelijk aan die pillen, er is ook een alternatief! Ik begin een afkeer te krijgen van al die middelen en daarom probeer ik natuurprodukten te nemen als het mogelijk is. Veel fruit en groentes, en ook wel kruiden theetjes.
Eigenlijk waren we best tevreden. Ik ben nog naar de diabetes verpleegkundige geweest en al het gedoe van de verwijsbrieven zijn nu opgelost. De nieuwe pomp is besteld, ik heb een nieuwe bloedsuikermeter, de accu-chek mobile, gekregen. Ik heb de firma roche gebeld omdat ik een opberg etui kon bestellen, ja gratis, dus dat doe ik dan wel he! Ik mocht zelfs nog zo'n meter hebben als reserve omdat ik een insuline pomp gebruik. Ook kun je gratis batterijen bestellen, zo kom je nog eens iets te weten. Het wachten is nu op de nieuwe pomp. Mijn verzekeraar moet dat natuurlijk eerst vergoeden, dan komt een verpleegkundige van roch de pomp brengen en zal ze mijn uitleg geven. Dat is toch soms wel nuttig omdat je altijd weer nieuwe trukjes leert.
verder was ik lekker op tijd weer thuis, dat is het voordeel dat je met eigen auto gaat. Alleen heb ik wel even een klein uurtje liggen slapen. Ik was nog steeds moe van de buikpijn waardoor ik niet heel goed sliep.
Donderdag had ik een behandeling/healing bij mijn natuurgeneeskundige, waar ik ook de bewustwording cursus en meditaties bij doe. Ze heeft mijn etherische auralaag klaar gemaakt zoals het moet komen nadat de stoma weg gehaald is. Dus weer normaal. Ik moet nu met visualisatie meditatie de darm bekijken zoals die moet gaan worden. Ook heeft ze de operatie al gedaan, het littekenweefsel soepel gemaakt, want ze voelde toch verklevingen. Deze zouden wellicht de pijnen veroorzaken en daar had mijn arts het ook over. Als er dan ontlasting door moet, trekt ie aan de verklevingen en dat doet heel veel pijn.
Ik voel me heel goed, heb weinig pijn meer alleen heb ik wel af en toe dat ik misselijk ben en vooral na het eten. Dan doet mijn maag raar. Dit heeft volgens mij met de behandeling te maken, het buikgebied moet weer wennen aan de nieuwe energie.

"s middags ben ik op visite geweest bij mijn vriendin margriet. Het was snikheet en ik ben gaan fietsen, lekker even in de wind fietsen, alle foute energie weg late nwaaien. We hebben lekker in de tuin in de schaduw gezeten. Tegen 17 uur ben ik weer naar huis gegaan en 's avonds ben ik uit eten geweest met mijn bewustwordings clubje. Ik heb heerlijk gegeten alleen was het zo veel dat ik niet alles op kon. Ik had ook net de healing gehad en voelde het wel in mijn buik. Het was erg gezellig eind augustus beginnen we weer met het vervolg van de curus.

Vrijdag ben ik eerst weer wezen sporten, heb boodschappen bij de aldi gedaan en om 15 uur heb ik lekker gezwommen. Het was buiten erg warm toen we weer terug naar huis fietsten. Ondertussen was arjan al thuis om voetbal te kijken...pfff gewonnen!

Zaterdag moesten we vroeg naar leeuwarden om arjans auto te laten keuren en er moesten toch wel wat reparaties worden gedaan. Het duurde dus langer dan verwacht. Zijn we naar de macro geweest, kreeg een enorma hypo, moest een flesje cola drinken om weer op verhaal te komen daarna zijn we naar de praxis en de mazzelshop gegaan. Allemaal tegenover arjans garage. Om half twee waren we thuis en moesten gelijk boodschappen doen.

Zondag ben ik met arjan en onze buurman harmen naar assen geweest. Daarvoor waren we uitgenodigd door Rob Kamphuijs. Die had drie kaartjes beschikbaar gesteld voor de OEF leden. Er was nog geen reactie op gekomen toen ik ze wel wilde. Ik zou eerst Jan meenemen maar die kon niet en toen wilde Harmen wel mee. We hadden erg mooi weer en we zaten erg goed bij ps autosport
Het was super. We konden eten en drinken wat we wilden, konden in de pit kijken, met de monteurs praten en ook met de rijders. Natuurlijk een babbeltje met Rob gemaakt enz. We hebben ook nog naar de verschillende races gekeken op het pit dakterras. Daar stond nog een beetje wind want in de hospitalatie tent was het snikheet! Gelukkig had ik mij van te voren met zonnebrand ingesmeerd anders was ik wel verbrand en dat moet natuurlijk niet ivm risico op huidkanker.
Na elke race hielden de rijders een praatje over de race en dat erg leuk om mee te maken. Om half 7 waren we ongeveer thuis. Toen hebben we met elkaar chinees gegeten en nog even gezellig na gezeten.
Toen moest arjan de tuin nog sproeien en kon ik bijna mijn ogen niet open houden en ben ik naar bed gegaan.
Weer een paar heerlijke dagen beleefd! Wat heb ik het toch fijn!

Geen opmerkingen: