Sandy's statistieken

donderdag 16 september 2010

verjaardag arjan, vakantie swarzwald

klik op de foto voor het webalbum

Wij zijn er weer! Hierboven zijn onze laatste foto's te zien. Eerst foto's van arjans verjaardag, dan van de stand met het astma fonds in heerenveen, daarna de foto's op het bloemen eiland Mainau in het bodenmeer en de rest bij ale en mifi en ook nog het varen met het kampioensskutsje de Gerben van Maenen van heerenveen!(zondag 12 sept)

Deze week heeft arjan nog vakantie maar ik heb weer volop cursus! Ik ben alleen heel erg verkouden en ga morgen niet naar fysio/fitness en ook niet zwemmen. Morgen komt een journalist en die gaat mij interviewen voor het blad de vooruitgang van de stoma vereniging. Deze zal in november uitkomen. Het gaat voornamelijk over sporten met een stoma en waarom ik de stoma heb gekregen.

Vandaag druk geweest met de nieuwbrief samen met arjan, willem en greet. Als het goed is, ligt ie morgen bij alle leden in de bus. Zaterdag gaan we een dagje naar het Aviodrome in Lelystad voor de ledendag van het astma fonds. Ik heb eerst om 9 uur de ledenvergadering en aansluitend de hele dag in het park. Arjan komt later want dan zou ie moeten wachten tot de vergadering klaar is.

Ik was vanmiddag naar de (vervangende) huisarts geweest omdat ik een soort van blaar tussen mijn duim en wijsvinger had/heb. Deze deed steeds meer pijn en begon er steeds roder uit te zien. Ik kon hem zelf niet openprikken omdat het pijn deed. Die vrouwelijke arts prikte er zo een naald in...goh dat deed pijn!!!!Mijn hele rechterhand ging trillen...pfff... maar de druk was eraf en toen liep het pus er uit. Kreeg een pleister en toen keek ze nog even in mijn keel. Er zitten een aantal aften op mijn tong helemaal achter in mijn keel. Ik moest maar gewoon met naChl spoelen en dat was ook wel goed voor mijn neus verkoudheid. Verder moet ik mijn hand twee keer per dag in soda weken en 's nachts een nat verbandje om de blaar doen anders droogt ie uit en kan ie weer vol lopen met pus.
Voor de nacht snij ik een ui door midden en haal het hart eruit en in het kuiltje doe ik wat rietsuiker. Dit is goed voor de luchtwegen volgens dr vogel. "s Ochtends moet je dan het vocht opdrinken, dat is dan een soort siroop geworden. Ook een schijfje ui even in een glas kokend water roeren en er weer uithalen. Het water af laten koelen en dan elke keer een klein slokje drinken op een dag. Dit kan ook met een schijfje citroen (had ik die ook toevallig nog!) Mijn keelpijn wordt al minder. Mijn aften vinden citroensap ook niet zo fijn en zijn ook al minder aan het worden.

Dit was het even kort voor deze week, hopelijk zal ik snel weer wat tijd en zin vinden om weer te schrijven

Geen opmerkingen: