Sandy's statistieken

dinsdag 7 september 2010

Na een tijd van stilte


Al een hele tijd zou ik wat schrijven maar het bleef maar uit. Nu heb ik eindelijk even tijd/zin ect om even kort bij te schrijven. Intussen is de woonkamer helemaal klaar. Het nieuwe bankstel is donderdag voor Arjans verjaardag gekomen en de woensdag ervoor moest ik nog naar het ziekenhuis voor een oogfoto ivm diabetescontrole. Arjan is toen mee geweest en zijn we na afloop naar ikea gegaan. Daar hebben we de salontafel van de leksvik serie erbij gekocht. Deze was zelfs in de uitverkoop. Samen met buurman harmen is de tafel inelkaar gezet en ook de pootjes zijn onder de bank gezet. Dat weekend zelf stond in het teken van Ajans 40ste verjaardag. Twee dagen feest. Zaterdag was de familie van Arjan er en zondag mijn familie en onze vrienden. Zaterdag was het redelijk droog gebleven en konden we toch buiten zitten onder de party tenten maar zondag hebben we binnen gezeten en hadden we een tent al weggehaald. Maar de bbq smaakte er niet minder om.

De rest van vorige week had ik het druk en Arjan had zijn eerste week vakantie. Mijn healingscursus begon weer op maandag, dinsdag en vrijdag (ook zwemmen) weer fysio en sporten. Weer een aantal computers gemaakt voor cursisten en veel administratie voor OEF en astma fonds gedaan. Zaterdag 4 sept stonden we met een stand in het centrum van heerenveen. Het was heel mooi weer en ook erg gezellig.
Zondag zijn we dan eindelijk met vakantie gegaan naar Oberiflingen in Schwartzwald. We zijn om half 8 vertrokken en waren hier, ja we zijn er nu nog!, om 16 uur. We hebben een file gehad van wel 1,5 uur wegens een omleiding door ongelukken en wegwerkzaamheden. Maar we hadden erg mooi weer onderweg. Chica vond het ook leuk om mee te gaan. Ze was erg rustig tijdens de rit. Maar ze vindt auto rijden helemaal geen staf. Toen we aankwamen, hebben we lekker buiten kunnen zitten tot aan etenstijd. Daarna hebben we onze foto's van californie en las vegas laten zien wan zij hadden deze nog niet gezien.

Maandagochtend hebben we om half 9 ontbeten en zijn we naar het bloemeneiland Mainau gegaan. Chica mocht mee. We hadden gezien dat de weersvoorspellingen maandag nog mooi weer aangaven en de rest van de week regen. Het was echt super mooi weer en het eiland was ook erg mooi. Zelfs Chica huppelde leuk met ons mee! We kwamen meneer andre rieu ook tegen met heel zijn crew en orkest. Ze maakten daar tv opnames voor ZDF dat op 20 oktober om 20.15 uur wordt uitgezonden. In juni hadden ze er een concert gegeven maar er was geen tijd en het was slecht weer om sfeerbeelden te maken. Maar omdat hij nu ziek is, kregen ze alsnog tijd om te filmen. En ook toevallig net als wij daar ook zijn. We hebben 's avonds bij Michaela gegeten en natuurlijk gekaart, om half 11 moesten we naar huis want mijn stoma plak was losgelaten, niet heel erg maar lekte wel.

Vandaag hebben we boodschappen gedaan bij real. Arjan heeft nieuwe schoenen gekocht en twee t-shirts en ik een nieuwe blouse...toe maar weer. Vanavond gaan we bij Heike en Dieter eten. We moeten altijd bij iedereen eten als we er weer zijn. Erg gezellig.
Zaterdag gaan we weer naar huis toe en dan is ons weekje hier weer voorbij.

1 opmerking:

Claudia Huijzen zei

Druk druk, maar wel veel gezelligheid! Veel plezier nog.
Groetjes Claudia!