Sandy's statistieken

woensdag 24 november 2010

De tweede dag

Heb vannacht wel wat geslapen maar niet super. Ik had weer een hypo vanochtend. Normaal eet of drink ik nog wel iets voordat ik naar bed ga en dat had ik hier niet gedaan. Nu krijg ik vanavond iets te eten voordat ik ga slapen. De artsen besloten om de pijnpomp te stoppen en ik mocht overgaan op mijn eigen insulinepomp. Mama moest nog wel een humalogpatroon meenemen want ze hebben hier die patronen niet. Maar dat had ik wel gedacht. Het goede nieuws is dat de artsen zeiden dat ik morgen of overmorgen al naar huis mag. Ik wist niet wat ik hoorde...nou ja, dat is natuurlijk super!
De pijn is nu wel erger dan gisteren doordat het epiduraal er niet meer is. De doofheid in mijn benen is ook weer weg. Ik krijg paracetamol nu. Verder is mijn urinecatheter er ook uit en moest ik ineens weer naar het toilet. De eerste drie keren werd de urine bewaard en kreeg ik steeds een blaas echo om te kijken of alles weer goed op gang is gekomen en dat ik de blaas volledig kan legen. Dat is dus gelukkig gebeurd.

Elke keer als ik ben wezen lopen, ben ik misselijk en draaiierig en ben ik blij dat ik in bed lig. Ik type dit ook liggend hoor! Mama was hier deze keer alleen gekomen omdat arjan naar leusden, pon de importeur moest voor zijn werk. Hij doet mee aan een test wie de beste service adviseur skoda is voor nederland...Ik weet nu nog niet hoe hij het gedaan heeft.
Mama belde net dat ze weer thuis is gekomen. Ze heeft mijn ov-chipkaart te leen. Dat is wel makkelijker voor haar. Ik ga nu even lekker liggen en proberen de pijn de baas te worden....Moet er even doorheen...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

lieve sandy
sterkte met het opknappen.
ik hoop dat je darmen ook weer goed op gang komen.
zou best weer even wennen zijn voor je om weer gewoon naar de wc te moeten voor de grote boodschap .
verwachte de dokters dat dit snel gebeurd of dat je daar nog wel een weekje op moet wachten.
groetjes van manon

Anoniem zei

Hoi Sandy
Met de stakingen van de TNT is het maar goed dat er ook internet is. Nu maar op deze manier een berichtje.
Mooi dat je al weer zoveel beter bent. Mocht je inderdaad al naar huis? Zijn je darmen al op gang? Hopelijk gaat het verdere herstel net zo voorspoedig als de eerste dagen. Veel goeds gewenst. Jannie P (rayon)