Sandy's statistieken

vrijdag 19 november 2010

Vaarwel stoma!

Eindelijk is het dan zover. Maandag 22 november onderga ik de stoma hersteloperatie waar ik vanaf maart op wacht. Ik werd vanmiddag gebeld. Ik moest zo snel mogelijk komen voor voor-onderzoeken enz. Arjan was alleen op het werk en kon niet weg. Mijn lieve buurvrouw heeft mij gebracht met mijn auto. Ze is daarmee weer terug gereden omdat ik niet wist of ik moest blijven en dan staat mijn auto daar in de parkeergarage...wat een geld...
Maar goed, ik moest wel "logeer" spullen meenemen volgens de dame van het opname bureau. Dus ik als een dolle mijn koffertje met spullen vullen, stoma spullen; ja, de stoma gaat wel weg, maar tot die tijd heb je ze wel nodig...mijn medicatie, toch een boel nog hoor! spullen om je te vermaken, krant, boek, haakwerk, telefoon, koptelefoon...kortom het was een koffertje en een welkoop big shopper die ik weer mee nam...Ik kan niet alles in maar 1 tas!

Ongeveer kwart over vier stond ik op de afdeling en begon alles...Viel erg mee, net een poli bezoekje eigenlijk.
Eerst een gesprek met de verpleegkundige, toen met de nurse practitioner en daarna kwam de chirurg. Die zei gelijk dat ik met weekendverlof mocht en dat ik zondag avond om 20 uur er weer moest zijn. Ik krijg dan pre-medicatie van 30 mg prednison voor de longen en voor evt ontstekingen. Daarna zal ik wel niet veel meer mogen eten...hahap!

Arjan kwam na zijn werk toch naar mij toe en we zijn ook gelijk weer vertrokken. Hebben we nog wat telefoontjes gepleegd enz.
Ik moet morgen hier het een en ander doen bijv de was, strijken, koffer netjes inpakken, stofzuigen enz enz...Zondag komen mijn ouders want mijn moeder wijkt niet van mijn zijde...(award?)

wat wel leuk is....Zondag kan ik wel/toch naar sc heerenveen-willem II en dat op mijn eigen seizoenskaart...!Ja, helaas niet naar az uit want dat is volgende week zaterdag al, dat ga ik niet redden denk ik.


Hier nog een foto van vorig weekend met Max ENNNN Shani Davis!

3 opmerkingen:

Tamara M. zei

Fijn!! Heel veel succes maandag!

xxx Tamara

Astrid zei

Hoi Sandy,

Veel sterkte maandag. Wat fijn dat het nu eindelijk gaat gebeuren.

Groeten van Astrid

Anoniem zei

Sandy, heel veel sterkte en succes en ook voor Arjan en je ouders sterkte (want wachten is ook zo vreselijk erg).
Liefs Omnia.