Sandy's statistieken

woensdag 21 juli 2004

Vakantie, en dan duurt het even voordat ik natuurlijk weer wat schrijf.....
We hebben het leuk gehad in Tilburg. Dinsdag om 11 uur zijn we vertrokken en we hadden de auto tot aan de kop toe vol. Macy zat mooi in haar mandje en was gedurende de reis lekker rustig. Ze kan soms wel heel hard miauwen of overgeven of zelfs poepen. Ja dat hebben we allemaal al eens meegemaakt. We hebben dus altijd schoonmaakspullen bij ons en een een vuilniszak om dat soort dingen in te kunnen opruimen.
We waren rond 13 uur in Tilburg en Rinus, de buurman van mijn ouders kwam al aangelopen toen hij ons zag. Hoekloos was net een kwartiertje terug gekomen, dus we konden alles mooi aansluiten.

Woensdag hebben we boodschappen gedaan en arjan ging eerst naar de kapper op het paletplein. Woensdag middag zijn we naar tante joyce geweest om haar uit te zwaaien want ze gingen de donderdag naar Spanje op de motor. Ze waren de zijkoffers aan het inpakken en de laatste spullen en rekeningen aan het klaar maken. We zijn met z'n allen naar mijn nichtje Barbie gegaan, want die wilden ze nog zien voordat ze weggingen. Wij zouden ook al bij haar kijken, dus kon dat wel gelijk.

Donderdag hebben we een dagje getoured door schoon brabant. We hebben een boottocht door de biesbosch gemaakt. Het was erg mooi alleen was het weer natuurlijk niet zo denderend. Maar toch hebben we ons wel vermaakt.

Vrijdag moesten we, ik althans, om half 5 uit bed. Ik moest natuurlijk eerst inhaleren prikken, spuiten en eten. Toen zijn we om 6 uur richting schiphol gaan rijden en hadden al een sms gehad dat ze in New York met het vliegtuig richting amsterdam zaten. We waren ruim op tijd en maakten nu al de bedrijvigheid van schiphol mee. Wat een drukte en dat om half 8....
Om 7.45 uur liepen we naar de aankomsthal 3 en zagen op de schermen dat ze geland waren. Het duurde wel een tijdje voordat ze de koffers hadden. Ze hoefden ze niet te openen want dat was op de luchthaven in new york al gebeurd, althans papa moest zijn hele tas en alles openen en zich zowat uitkleden. Papa voldoet waarschijnlijk aan het signalement van smokkelaar...van aanstekers dan....haha.
We zijn eigenlijk gelijk terug gereden naar Tilburg.

Zaterdag hebben we boodschappen gedaan bij de grote albert hein en daar was ook een bart smit en rara daar heb ik scoubidou touwtjes gekocht....Verder hebben we de film van amerika gezien en we zagen hoe het daar was en hoe mijn nicht en neven er nu uitzagen. Erg leuk om ze weer te zien. Jammer dat ik niet mee kon.

Zondag kwamen arjans ouders ook naar Tilburg. We hebben de kermis bezocht. We zijn met de stadsbus gegaan en hebben toch twee uren gelopen. We zijn wel in het reuzenrad geweest. Vanuit de lucht kon je zien hoeveel mensen er rondliepen en dat waren er veel, heel veel. We hebben wel eventjes ergens wat gedronken maar verder eigenlijk niet zoveel gedaan. Om een uur of 17 zijn we weer met de stadsbus naar huis gegaan en papa stak de barbecue aan. Toen begon het te regenen en moesten we binnen verder eten. Rond 22 uur gingen arjans ouders weer richting santpoort.

Maandag hebben we weinig gedaan en dinsdag gingen we rond 11 uur weer rijden naar heerenveen. Hoekloos stond toen ook net voor de deur dus hoefde papa niet te wachten tot het zuurstof werd opgehaald. Mama moest 's middags weer werken.
Wij waren om half 2 weer terug in heerenveen en macy had zich ook weer keurig gedragen tijdens de reis.

De foto's kun je via de link bekijken. Daar zijn overigens meer foto's te bekijken van arjan. foto's vakantie

Geen opmerkingen: