Sandy's statistieken

zaterdag 26 februari 2005

Druk weekje

Maandag was echt een rare dag. Ik moest allemaal telefoontjes plegen voor het astma fonds omdat een spreker niet kon komen en ik daar een vervanger voor moest zien te vinden. Dus 's ochtends maar bellen en ik kreeg te horen dat ik om 16.15 uur terug kon bellen en dan kon ik persoonlijk uitleggen wat het thema was. Nou, ik moest ook nog fietsen met pietie en toen ben ik nog even bij Hielke geweest om de notulen te brengen en om alvast wat zaken te bespreken. Ik was op tijd terug om het telefoontje te plegen en gelukkig kreeg ik de longarts direct aan de lijn en heb een heel fijn gesprek gehad en ik was echt super blij dat hij wel kon en wilde.....Weer een last minder. Toen moest ik nog de uitnodigingen afmaken en dat was eigenlijk niet zo heel moeilijk. Wel was het probleem dat ik de enveloppen nog steeds niet had ontvangen van het hoofdkantoor van het astma fonds en ik had er al eens over gebeld. De voorzitter heeft dat dinsdag voor me gedaan.

Dinsdag zijn we naar de opnames geweest van vinger aan de pols. We waren om 9.15 uur vertrokken omdat er stond dat het rond hilversum wel eens druk kon zijn. Achteraf viel het reuze mee. We waren er al om 10.15 uur. Lekker vroeg he en dat voor alleen maar publiek. We moesten ons melden bij de bali en werden door een gastvrouw naar een soort van lounche gebracht waar koffie en thee stond. We zagen door een schuifpui dat er een radiouitzending gaande was en ik zat het wat te bekijken en toen zag ik dat het Kees Drupsteen was. Ik had 's ochtends goedemorgen nederland gekeken en zei nog tegen arjan: "misschien zien we hem wel" "tuurlijk!"was arjans reactie...
Op een gegeven moment gaat de pui open en stapt Kees uit de studio en gaat naar het toilet. Hij was het dus wel...


Later was de uitzending klaar en liep hij langs ons tafeltje weg. Verder zagen we hans schiffers, frits spits en nog een presentator van de kro, ik weet zijn naam niet meer.
Ondertussen waren de meeste andere gasten ook aangekomen en werden we opgehaald om naar de studio te gaan. Nou, we hadden wel een 3 kwartier later weg kunnen gaan want we werden pas een kwartier voor de opnames opgehaald. Maar goed, we hebben nog wel met anderen kunnen praten. Ook wel mensen die mij van deze site kennen, dat is wel leuk dat je de lezers ontmoet.
Ik vond het wel leuk om eens te kijken hoe het nu allemaal gaat. Er wordt niks aan het toeval over gelaten. Alle stoelen stonden uitgemeten en volgens mij houden ze ook rekening met de kleuren van de kleding van de gasten. Maar goed.

Aan het begin moest iedereen zijn mobiele telefoons uitzetten, ook mocht ie niet op trilstand staan. Ik had hem wel op trilstand staan en heb hem gewoon aan gelaten. Ik moet toch bereikbaar blijven voor een eventuele oproep voor longen. Ik had het misschien kunnen zeggen maar ik wilde niet zo'n beetje interessant doen...
Ik nam de gok dat ie niet af zou gaan. en anders pech toch!!! Een afgaande mobiele telefoon verstoort de microfoontjes en dat zou gestraft worden..hoe dan??? haha.
De enige die mij wel eens belt op mijn mobiel is arjan of mijn moeder maar dan moet er echt iets ergs zijn. En als groningen zou bellen dan hadden ze gelijk weer een uitzending vol kunnen filmen met de rit in de ambulance naar groningen. haha
Het gebeurde niet...maar dat is wel duidelijk, anders schreef ik dit niet..

De opnames waren goed gegaan. In het begin vond ik het wel weer wat drama maar dat schijnt erbij te horen bij cf. Het is natuurlijk wel zo maar dat wordt er altijd uitgelicht. Toch vond ik het positief eindigen met twee cf-ers die flink sporten en daarin heel goed zijn. Er werd ook aandacht besteed aan kruisbesmetting en dat was wel heel goed. Want wat zijn de gevolgen en waar moet je op letten.

Na de opnames hebben we foto's gemaakt en ik mocht ook met Pia Dijkstra op de foto. Klik op de foto en je komt in mijn fotoalbum bij webshots. Daar staan overigens heel veel meer foto's van mij.Na de opnames zijn we naar santpoort gegaan en hebben de foto's en film van de ski vakantie van arjans ouders gekeken. We hebben hachee gegeten en rond 7 uur zijn we naar heerenveen terug gegaan.

Woensdag heb ik uitgeslapen en ben vroeg naar het boetseren gegaan. Ik heb mijn beeld nu helemaal uitgehakt en zo zag het er uit. Helemaal wit door het gips. Het beeld staat nu in de badkamer en ik ben nu bezig om het gips eraf te poetsen met water en een borstel alleen de borstel is niet hard genoeg. Die moet ik nog gaan kopen...Geen tijd gehad nog.Donderdag ochtend ben ik naar wolvega gegaan om te zwemmen. Het had wel gesneeuwd maar het was niet gevaarlijk om te rijden, de snelweg was schoon. Er waren maar 6 vanwege het weer, denk ik.
Om 15 uur moest ik naar de fysio en ik parkeer mijn auto altijd met twee wielen op de stoep voor de praktijk en heb natuurlijk mijn invalideparkeerkaart en mijn parkeerschijf voor de ruit liggen. Nou ja, staat er ineens een politie auto achter mijn auto. Toch niet voor mij? nee hoor zegt rob, tuurlijk niet. Komt erik, de andere fysio, binnen, ze schrijven voor sandy, snel erheen. Bleek dat de agent mijn parkeerkaart niet had gezien (brilletje nodig???)en dacht...haha een stout autootje... maar hij scheurde de bon doormidden maar liet wel weten dat ik voortaan niet meer met twee wielen op het voetpad mag staan, gewoon op de weg zetten...Ja hij wilde nog wel even zijn gezag laten zien...(doen ze altijd, toch eric, jerrel???haha)

Intussen had ik enveloppen van het astma fonds gekregen, het kan dus wel snel, dus heb ik de uitnodiging naar de kopierderij gebracht enz. Gisteren heb ik lekker uitgeslapen tot 10 uur. Toen nog wat aangerommeld en rond een uur of 14 kreeg ik erg pijn in mijn borstkas, soort van aanval van spierpijn in mijn longen op mijn rug. Ik heb een ibrufen genomen en heb even op de bank gelegen. Toen was de pijn wel weg en ben ik om 16 uur naar de kopierderij gegaan om mijn drukwerk op te halen en ben nog even naar het zwemgroepje in heerenveen wezen kijken. Om half 6 was ik thuis en ben aardappelen gaan koken. Arjan was om 18 uur thuis en tijdens het eten kreeg ik weer pijn. Lastig hoor. Ik heb nog tv gekeken en na 'wie is de mol' ben ik naar boven gegaan. Nog even een paar weblogs bekeken en zag dat Elvira van de tube is gekomen. Geweldig nieuws. Hoop dat het vanaf nu heel snel beter wordt.

Vanochtend moest arjan werken en ik was om ongeveer 9 uur wakker geworden. Nu eventjes dit bijwerken en straks boodschappen doen en dan gaan we even in de ikea kijken in groningen en dan gaan we naar Lydia in winschoten. Zij is dinsdag jarig, dus hopen we een taartje te eten...Verder ga ik zo even met de enveloppen beginnen, zondag zal de dag ook wel in het teken van port betaald stempelen staan en uitnodigingen vouwen en in de envelop doen. Maar ik heb een hulpje en die heet arjan...hij weet het nog niet...haha

prettig weekend.