Sandy's statistieken

donderdag 7 december 2006

Herfst is niet mijn ding

Wat een weertje, zeg. Niet mijn weertype..bah.
Afgelopen week hebben we een rustig weekend gehad, zoals ik al had geschreven. Maandag weer het huis schoon door Petra. Ik kreeg geen fysio op bezoek want ze was ziek. 's Middags moest ik de H-eigenwijzers ophalen en ik ging om kwart voor 1 weg om dan gelijk door te gaan naar het schilderen. Ik was zo klaar bij de copieerderij. Ze hebben alles mooi in de auto gezet enz. Ik was nu wel vroeg bij het schilderen maar ik kon zo een goed plekje innemen en een beetje bijkomen van de wandeling...klein stukje, maar toch lastig. Buiten is het koud en binnen is het snik heet, en dat slaat gelijk op mijn longen. Dat is ook het nadeel van de winter, die overgang van warm naar koud.

Ik heb aardig geschilderd, nav een schilderij van Picasso, zie plaatje. Ik zal er straks een foto van maken, ben ik nog niet aan toe gekomen. Ik moet zeggen, dat ik het wel aardig vind gaan. Ik moest ook aangeven of ik in het nieuwe jaar verder wil gaan. Tuurlijk, ik ga door tot ik er bij neer val. Ik blijf wel bij de middag groep want dan hoef ik 's avonds niet meer weg. Dat bevalt me wel beter. Ik moest wel even aan de mensen wennen maar dat lukt al aardig. Het is raar maar ik wist niet dat het echt zo is en dat ik daar zelfs last van had...
In de avond groep was iedereen lekker voor zichzelf bezig maar in deze groep "bemoeien" sommige mensen zich met je werk, gaan ze over compositie, en weet ik wat allemaal zitten leuteren, goed dat is natuurlijk wel van belang, maar daar zit ik niet op te wachten, ik doe toch mijn eigen zin. Arjan zegt altijd: "bemoei je met je eigen kippen". Ik merk nu dat het al minder wordt, ik ga er niet echt op in en dat werkt wel. Gerrit, mijn leraar laat mij ook mijn gang gaan, geeft goede aanwijzingen en ik merk dat het ook weer leuk wordt om te schilderen. Ik was de laatste tijd niet echt gemotiveerd en kon me er ook niet meer toe zetten. Wat energie al niet kan doen.
Dinsdag ben ik naar de fysio geweest en daarna moest ik naar Joure, naar mijn mondhygieniste. Ik was eigenlijk snel weer klaar en om half 1 ook alweer thuis. Toen heb ik de H-eigenwijzers van een etiket voorzien.
Woensdag heb ik alle H-eigenwijzers die opgestuurd moesten worden, bepostzegeld en heeft Hielke, de krantjes die uitgedeeld moeten worden, opgehaald. Dus mijn taak zit er nu echt op.
's Middags ben ik weer naar boetseren geweest. Ook hier moesten we opgeven of we verder willen gaan, in het nieuwe jaar. Ook hier weer een volmondig JA! till I drop. Ik was vorige week niet geweest en toen ik mijn beeld weer uitpakte vond ik hem zo mooi dat ik besloot het zo te laten. Gosse vond het ook goed, ik moest wel even een klein stukje aan het voetje doen. Ik kon er ook niet al te veel meer aan doen want het was al aardig aan het drogen. Ik ben toen verder gegaan met de mal, van mijn duiker. Ik moest er een stuk rand aan gipsen want dat was afgebroken. Toch was het plateau niet goed en Gosse had een manier om er een extra randje aan te zetten alleen is het voor mijn gevoel niet goed. Volgende keer maak ik het wel op miijn manier, tenminste zoals ik dat denk dat het het makkelijkste gaat...Alhoewel ik vaak te moeilijk denk. Misschien kan ik hem ook nog wel gieten volgende keer... Kan ik in het nieuwe jaar gaan hakken. Heerlijk.

We aten gisteren macaroni. We hebben daarvoor een mix van maggi maar ik vind die niet meer lekker. Bij C1000 hebben ze geen andere opties, tenminste ik kan er geen andere vinden. Ook hun spagetti mix vind ik niks. Maar hoe eet je dan macaroni? Kijk arjan lust geen kaas, dus een ovenschotel zit er niet in...dat hoort met kaas. Heb ik maar plain macaroni gegeten met een gebakken ei, aromatkruiden en ketchup. Maar goed. Wie weet een lekker macaroni recept?

Vanochtend voelde ik mij moe en niet fit. Ik zou vanmiddag naar de fysiofitness maar ik heb afgebeld. Nu ben ik wel blij want als ik naar buiten kijk, stormt het en regent het vreselijk.
Ik blijf lekker binnen en trotseer de herfst vandaag niet.

Geen opmerkingen: