Sandy's statistieken

woensdag 27 december 2006

Kerstdagen

Wij zijn de kerstdagen goed door gekomen. Zaterdag hebben we de C1000 door geworsteld. Rond 11 uur gingen we er naar toe. Het viel wel mee met de drukte, dat was schijn. In de winkel was het wel druk. Normaal om die tijd liggen de meeste mensen nog op een oor. Het leek overigens wel of alles gratis was. Maar goed, wij waren er ook!!!

Bij de kassa kregen we de kerst cd van de toppers niet want ze waren op zei de kassiere...Maar bij de andere kassa's lagen ze nog wel. Dus wij dat zeggen, kregen we er wel eentje mee. Gezellig..

We zouden naar theater gaan maar ik had zo weinig zin, dat Arjan toch naar het voetballen is gegaan. Zondag rond 15 ur kwamen mijn ouders met alle pannen en lekkers aan. Mijn vader zou koken en dat had ie dan ook gedaan. Maandag kwamen ook Arjans ouders en hebben we gezellig kerst gevierd. Papa had als voorgerecht een ossestaart soep gemaakt. Als hoofdgerecht hazepeper met aardappelpuree en rodekool met appeltjes. Als nagerecht hadden wij viennetta ijs gekocht. Bij het eten hadden we een fruitige Rose. Rond 21 uur gingen Arjans ouders naar huis en die van mij bleven toch nog een nachtje slapen. De volgende ochtend hebben we een kerstontbijtje gehad en toen zijn zij ook naar huis gegaan.

Mijn vader was zijn jas vergeten mee te nemen, dom natuurlijk, met zijn autopapieren e.d. erin. Hij vroeg of ik die vandaag wilde opsturen. Gisteren even een pakketje gemaakt en hopelijk krijgt hij morgen zijn jas. Hij had het wel koud, want nu opeens is het fris buiten. Deze keer hoefde ik niet zolang te wachten op het postkantoor maar na mij stond de toko weer helemaal vol. Arjan is vandaag weer werken. Ik heb alleen het pakje verstuurd en wat tv gekeken en de uren vlogen voorbij. Arjan komt zo thuis, gaan we macaroni eten, denkt hij... Is niet zo want we hebben geen gehakt. Dus eten we aardappelen met groente en schnitzel.

Kijk nog even op de weblog van mijn schoonvader...Het is bijna 16 januari dan gaan ze Down Under!!!

Geen opmerkingen: