Sandy's statistieken

maandag 9 juli 2007

hoera voor papa!


Donderdag was het mooier weer dan ik had verwacht. Wel wat wisselvallig en daardoor zat ik met smart op het telefoontje te wachten van de garage.....Heb lang gewacht en om half 12 had ik toch het gevoel om maar wel zelf te bellen. Ik vroeg of mijn auto al klaar was, nee dus, en hij was ook niet voor 13 uur klaar. Wel voor 15 uur, dat moest wel lukken dacht de meneer. Ik heb toen mijn fysio maar afgebeld want ik kon het niet redden om naar de oefenzaal te gaan. Inmiddels was het toch wel aardig weer geworden en ik besloot om half 3 naar de golfbaan te gaan, toch maar met de fiets. Ik had 's ochtends de vrouw van mijn leraar gebeld, ik had haar nummer getoetst ipv zijn nummer...Maar goed, ik vroeg of het goed was dat ik alleen zou komen want An heeft het zwaar in de rug en Jan had problemen met zijn "ferrari" (hij heeft een 45 km wagentje, die hij zijn ferrari noemt).
Die was ook niet op tijd klaar. En het was dat mijn auto ook bij de garage was anders had ik hem wel op kunnen halen.
Ik heb toch heerlijk een stukje gefietst en het bleef mooi weer. Het was zelfs warm. Ik heb een half uur les gekregen, letterlijk omdat Martin het leuk vond dat ik weer terug was. Ik kon aardig slaan, in de drivingrange. We hebben aan de houding gewerkt enz. Ik hoefde tussendoor niet steeds te gaan zitten. Zelfs Martin moest even wennen aan de nieuwe situatie. Na het half uurtje, heb ik de ballenemmer nog even leeggeslagen en ik had het golfgevoel weer helemaal terug.

Toen ik weer thuis kwam, stond op de voicemail dat ik mijn auto weer kon komen halen. Ik ben daar even naar toe gewandeld...Ja, dat was weer een mijlpaal. Lopen naar de garage. Dat deed ik vroeger ook wel hoor, maar de laatste jaren moest ik daar niet aan denken. Kreeg onderweg nog te horen van twee meisjes dat ik een kekke bril had...Vond ik stiekum al langer haha. Anders had ik hem niet gekocht.

Vrijdag ochtend heb ik alle tassen en spullen die we mee moesten naar Tilburg ingepakt. Arjan had 's middags vrij genomen om maar vroeg weg te kunnen en misschien files te kunnen voor zijn. Niks is minder waar geweest, we stonden gelijk bij meppel al in de file. Daarna rond zwolle, arnhem, den bosch enz enz. We hebben er dit keer drie en een half uur over gedaan. Normaal doen we er twee en een half uur over. Macy zat in haar cat caddy en was heel erg voorbeeldig. Dat was een opluchting voor ons want meestal als we in de file rijden, mauwt ze steeds. Dit keer dus niet.

Toen we aankwamen konden we gelijk eten. We zijn na het eten nog naar hornbach geweest en naar de grote (Xl) albert hein. Daarna nog wat tv gekeken en toen naar bed gegaan. De volgende ochtend waren we niet al te laat, ontbeten en om half 12 zijn we eerst naar den bosch naar de macro geweest. We moesten nog wat grootverpakkingen hebben, oa: rijst, wasverzachter, cilit bang spray, inlegkruisjes, scheerschuim en vuiniszakken. We hebben deze keer niks extra's gekocht. Goed he! Meestal komen we met meer terug dan op het briefje staat...

Nadat we de auto hadden ingeladen, reden we naar beneden leeuwen waar we de oef bijeenkomst gingen bezoeken. Het weer was eerst wisselvallig en we hebben wel een regenbui gehad maar we konden mooi onder de partytent zitten. Daarna klaarde het op en konden we onder het genot van koffie, thee en allerlei anders lekkers, heerlijk van de mooie dag genieten. Veel ervaringen uitgewisseld en we hebben Arjans bakkunsten weer kunnen bewonderen. WE waren pas om een uur of tien wee in tilburg.

Zondag ochtend was ik vrij vroeg wakker geworden maar was nog niet echt uitgeslapen. Mama ging sate rijgen Want we gingen de verjaardag van papa vieren, hij is vandaag (9 juli)60 jaar geworden. Ik ging nog even op de bank liggen. Ondertussen kwam arjan beneden en mijn vader was al vanaf half 6 boven op zijn kantoortje bezig...Lekker vroeg. We hebben nog wat broodjes gebakken en toen kwamen mijn tante en haar vriend uit joure ook al. Ik zat nog in pyjama...mijn broodje weg te werken. Maar goed, even snel aankleden enz. We hadden net op tijd alle stoelen buiten klaargezet. Het was prachtig weer, de zon scheen en het was zelfs warm in de tuin.
Later kwamen mijn oom en tante uit leeuwarden ook. En daarna kwamen mijn andere oom en tante uit breda met hun motor kennissen. We hoorden ze aankomen. Ook mijn neef en nicht uit breda kwamen nog even langs.
Na het barbequen heb ik nog een rondje achter op de harley v-pod van wouter meegereden...leuk hoor. Ik vond het weer erg leuk! James reed de harley en wouter reed op de motor van lilian. We moesten tanken en toen hebben we een tourtje gemaakt door tilburg.

Tegen 8 uur zijn we naar huis gegaan en hadden geen files. We waren rond 10 uur terug en zijn ook vrijwel gelijk naar bed gegaan. Vanochtend kwam Petra weer. We hebben om half 11 koffie gedronken in de tuin want het was lekker zonnig. Ik heb alle spullen weer opgeruimd en we hadden de was weer gedaan. 's middags ben ik even op de bank gaan liggen, ik zou de tour kijken maar mijn ogen waren al snel dichtgevallen....Om 17 uur heb ik aardappelen geschild en arjan kwam rond half 6 thuis. Na het eten heb ik even met poes buiten gezeten, even geput. We hebben nu nl een knikkertegel en die gebruik ik als hole. Macy gaat soms achter de bal aan, ik heb verschillende soorten en maten ballen voor haar, maar de golfbal is haar favorietje. Verder heb ik usa top models weer gekeken en daarna mijn progtaft genomen en sinds dien zit ik weer achter mijn pc...

Morgen weer vroeg uit de veren, moet naar de trombose dienst tussen 9 en 10 uur. Daarna moet ik nog vulling gaan kopen bij de handwerk/naaimachine winkel want ik heb geen vulling goenoeg om mijn gehaakte poes op te vullen...ik moet nog wel het drie poten, een staart haken maar goed, die zijn zo klaar! goed ben ik he! ehmmm.

Misschien, als mijn nichtje margriet het ook wil, neem ik haar morgen of woensdag mee naar het museum belvedere We zouden nog een keertje samen fietsen maar volgens de weerberichten gaat het weer regenen. Nou ja, dan nemen we de auto..die kan nu weer tegen regen als het goed is....Ik ga nu slapen.

Geen opmerkingen: