Sandy's statistieken

zondag 28 juni 2009

Even bijschrijven

Afgelopen week hebben we de steeg met alle aanwonenden opgeknapt. De steeg staat nl na een regenbui helemaal blank en de buizen voor het afwateren waren helemaal verzakt. Alle buren die mee konden helpen hebben flink wat werk verzet. Alle tegels uit de steeg, de buizen opgraven en de buizen van de dakjes die ook op de afwaterbuizen zaten waren bij bijna alle hokjes verstopt en onze was het lastigste omdat die in het beton vast zat en er een enorme knik in zat. Met een klein graaf machientje hebben ze een nieuwe geul gegraven voor de nieuwe buizen.
Gisteren waren de stratenmakers bezig en moeten ze maandag nog een klein stukje.

Verder heb ik afgelopen woensdag alleen les gegeven, dinsdag had ik allemaal afzeggingen en kon ik lekker in mijn hangmat liggen!!
Verder hadden we woensdag de 24 ste de sportafsluiting van het astma fonds. We zijn naar Giethoorn geweest. We hebben met 54 personen een puntertocht door giethoorn gemaakt en daarna hebben we een voortreffelijk buffet gehad bij de blauwe hand in wanneperveen. Het was een geslaagd uitje.

Verder heb ik twee maal gefitnessed zoals iedere week en mijn fysio behandelt mijn heupen. Die zitten een beetje vastgeroest in mijn heupkommen. Ik heb ze meer dan 10 jaar niet volledig gebruikt en krijg daar nu last van. Nu gaat het beter en ben ik soepeler en heb ik minder last van mijn linker heup, been en knie als ik sport, loop enz.
Ik heb in 1986 mijn rechterheup gebroken gehad en daardoor ben ik veel meer op links gaan lopen/staan om waarschijnlijk mijn rechter heup te ontlasten met als gevolg dat ie erg stijf is geworden. Maar goed, daar werken we aan en het helpt goed.
Verder ben ik vrijdag weer gaan zwemmen en ik vind het zo heerlijk, ben blij dat ik toch drie weken geleden heb besloten om te blijven zwemmen.

Mijn schoonouders zitten nu een week in Bulgarije en het is daar warm met af en toe een flinke onweersbui. Mama en papa vertrekken vrijdag op zaterdag naar Portugal en 20 juli ga ik ook naar Portugal. Daar heb ik ongelooflijk veel zin in.

30 augustus gaan arjan en ik naar san francisco! Zitten we met arjans verjaardag in het vliegtuig maar hij is dan heel lang jarig. En gefeliciteerd alvast!

Geen opmerkingen: