Sandy's statistieken

donderdag 18 juni 2009

Mei ik jo wat freegje?

Gisteren weer les gegeven en 's avonds had eentje afgebeld en omdat de gene die wel zou komen, nogal wat problemen met zijn computer heeft, ben ik daar heen gegaan en ik heb een aantal dingen opgelost, gelukkig want de vorige keer kwam er niet veel van terecht.
Vandaag had ik 's ochtends nieuwe cursisten. Deze krijgen 5 lessen tot aan mijn vakantie. Best wel leuk om weer nieuwe mensen les te geven.
Arjan moest vanavond vergaderen en kwam pas om 20 uur thuis, ik had penne met napolitaanse tomatensaus gemaakt. Ik vond het heerlijk, heb ook te veel gegeten en had echt een beetje last van mijn maag. Toen mijn stoma begon te produceren, was dat volle gevoel weer over, gelukkig. Verder had chica vorige week blaasontsteking en had er pillen voor gekregen. Het bleek dat ze loops moest worden en nu moet ze steeds naar buiten, plassen of poepen ho maar...ze moet steeds PLASJES RUIKEN, (van lebbis onthouden) Vanmiddag besprong ze een koddig hondje maar het was een vrouwtje...dus ik weet het niet....!

Vandaag kwam de koerier en ik vond het al zo gek dat iedereen naar me zwaaide en lachte..haha..Ik sta nl in de koerier, ons weekkrantje...in de rubriek: mei ik jo wat freegje? (mag ik u wat vragen?)

Kijk maar hieronder, als je de foto aanklikt kun je het goed lezen...

Verder geen commentaar.

Geen opmerkingen: