Sandy's statistieken

maandag 1 juni 2009

Week 22 en 23

Toen we terug kwamen uit Duitsland had ik het gelijk druk. 's Avonds naar bewustwordings cursus, maar dat vind ik erg leuk en ook heel goed voor mijn innerlijk. Ik ben daardoor toch meer met mijn intuitie gaan doen en daardoor zit ik beter in mijn vel, heb ik alles onder controle, ik bedoel mijn maag en darmen. Ik kan nu met een meditatie mijn darmen sturen en ik sta er elke keer weer versteld van. Het is echt beter dan al die klisma's en laxeermiddelen.
Ach, ik heb wel eens wat last van mijn buik, maar dat schijnt iedereen wel te hebben. Ik kan daar zelf een hoop aan doen; niet te vet eten en als je vet eet, een creonnetje er bij nemen. Toch heb ik het idee dat mijn darmen dan vol gaan zitten en niet zo snel alles doorgeven. Dus ik neem alleen bij echt vet eten een of twee.

Verder moest ik ook gelijk op dinsdag lesgeven. Erg leuk om te doen en om de cursisten in mijn eigen ruimte te mogen ontvangen. Hadden we het maar eerder gedaan. Helemaal geen last meer van mensen die zeuren, ik beslis zelf alles enz enz. We hebben steeds pers berichten uitgezonden en dat werpt z'n vruchten af want we hebben toch al heel wat aanmeldingen erbij!

Verder had ik woensdag 27 mei een regio vergadering in zwolle van het astma fonds. Daar hebben we heel wat nieuwe ideeen opgedaan. We gaan proberen om in rayon friesland enkele nieuwe activiteiten op te zetten enz. Vond het erg leerzaam weer.

De donderdag had ik lekker niks, uitslapen enz...was best wel moe van alle dagen "werken" hihi...
Vrijdag 29 juni ben ik met Liesbeth naar Joseph geweest in de harmonie in leeuwarden. O een super mooie musical. Een van die liedjes zit eigenlijk nog steeds in mijn hoofd..Tenminste het deuntje. Ik denk dat Liesbeth het ook prachting vond.

Zaterdag avond zijn we bij eldert op verjaardag geweest en het was een hele mooie avond want we hebben tot laat nog buiten gezeten.

Vandaag hebben we de pinkstermarkt in heerenveen zuid onveilig gemaakt, nou ja, we zijn over het veld gewandeld, hebben alles bekeken en hebben alleen bij mijn oom in het kerkgebouwtje soep, gehaktbal en wat drinken besteld. Daarna zijn we in de tuin gaan zitten en hebben lekker uitgerust...

Geen opmerkingen: