Sandy's statistieken

maandag 14 juni 2010

Zonnig weekendje

Zaterdag zijn we mooi op tijd weg gereden naar Santpoort en konden we vrij vlot in Noordwijk zijn om mijn neef te bezoeken. Hij werkt en woont in The flying pig hostel, dicht bij het oranje hotel. Roland heeft het er erg naar zijn zin. Hij kon zich geen relaxter baantje bedenken. Het enige nadeel is dat hij weinig privacy heeft en als hij vrij is, hij er toch blijft hangen zodat hij toch wel regelmatig langere dagen draait dan hij moet. Maar dat is voor hem geen probleem alleen is ie soms vermoeid. Daarnaast heeft ie een meisje ontmoet die in hanover woont. Als hij twee dagen vrij is, gaat ie er met de trein naar toe, 5 uurtjes heen en 5 uurtjes terug...hij liever dan ik!
Roland was blij om ons te zien, wij vonden het ook leuk om hem weer te zien, hij zag er erg blij uit. We hebben Noordwijk bekeken en op een terrasje gezeten. Tegen 18 uur zijn we naar een eetcafe geweest en hebben we lekker gegeten. Om 20 uur moest Roland bardienst draaien en zijn wij weer richting Santpoort gegaan.

De zondag was ik weer helemaal niet lekker. Heb thee gedronken bij het ontbijt en ben weer naar bed gegaan met een paracetamol in mijn mik. Om ongeveeer 15 uur werd ik weer wakker, voelde ik mij weer wat beter, even gedouched en om 16 uur zijn we richting Alkmaar gegaan. Minne had heerlijke dingen gemaakt alleen heb ik niet zo heel veel genomen vanwege mijn buik. Rond 20 uur zijn we weer naar Santpoort gegaan en ben ik niet al te laat gaan slapen. Vanochtend werden we om half 8 wakker doordat chica ging blaffen. De schilders stonden in de tuin waarvan zij was geschrokken. Nico heeft zijn nieuwe italiaanse muren in de tuin geschilderd. Ik heb het huishouden gedaan terwijl tineke naar de fysio moest. Verder hebben we natuurlijk voetbal gekeken, best wel een saaie wedstrijd. We bedachten om sate te gaan maken, dus Nico en ik nog even snel naar de deka markt. Het was weer heerlijk. Overigens is mijn buik weer redelijk goed. Hoop dat het zo blijft als ik in valencia ben.

Arjan is alweer in heerenveen en er was post van de friesland zorgverzekeraar. Slecht nieuws, ik krijg geen taxi vergoeding meer. Ik viel voorheen altijd in rolstoelcatagorie, blijkbaar maar nu onder de HHC, maar dat komt op 0 uit want ik hoef niet elke week, een aantal dagen naar umcg....Wat een shit zeg, je betaalt je scheel en er gaat steeds meer uit het pakket. Ik ga natuurlijk wel een bezwaarschrift schrijven want ik laat me niet zomaar afschepen.

Ik ga zo met de hond lopen en dan nog voetbal kijken. Morgen lekker rustig mijn spullen opneuw inpakken, alles ligt alweer uit de koffer. Waarschijnlijk hoef ik maar de helft aan kleding mee, het wordt warm in valencia!!!

Woensdag gaan we om half 10 rijden, zijn we op schiphol om kwart over 10 en zal ik David ontmoeten en om 12.50 uur gaan we vliegen! Ik kijk ernaar uit.

Geen opmerkingen: