Sandy's statistieken

zondag 17 oktober 2010

De drukste week voor het astma fonds ooit!

Maandag moesten Willem en ik inkopen doen voor het voetbalfeest. We zijn naar de hanos gegaan en kochten drinken enz voor de kinderen die zich hadden opgenomen. Ook hebben we rond 10 uur de spullen die in de verrassingstasjes zouden komen naar het abe lenstra stadion gebracht. Ik was ongeveer half 1 terug en moest snel met Chica wandelen, eten en alles voor schilderen nog klaar maken. Tja, dat heb je dan ook nog eens..
Ik kwam wel wat laat op schilderles aan, maar wel net voor de bespreking van onze gemaakte schilderijen. We hebben nu een nieuwe opdracht: mensfiguren. Daar kan ik wel wat mee!!




's Avonds heb ik weer bewustwording cursus gehad en we hebben nu geleerd hoe je koorden moet voelen en hoe je deze kunt beter maken. In deze cursus leren we healen op anderen. Ik kan toch echt een aura, de charkra's en koorden bij anderen voelen. Alleen lukt het niet altijd kleuren te bepalen. Bij de koorden kreeg ik wel kleuren door, niet allemaal maar toch wel! Verder gaan we volgende keer naar het nieuwe pand van Esmeralda's praktijk. De laatste les, in januari mogen we zelf iemand mee nemen waar we dan op gaan oefenen. Dus heb je interesse, laat het me weten.

Dinsdag moest ik weer naar de fysio fitness en daarna hadden we dagelijks bestuurs vergadering. Deze duurde wel wat lang...van half 11 tot half 2. Maar goed de volgende vergadering is 10 november. Dat is de laatste vergadering die ik ga volgen. Ik moet daarvoor nog 1 keer de agenda en het verslag maken. Daarna neemt Mary het van mij over.
Jannie gaat mijn andere taken overnemen. Ik blijf alleen onze website doen en 2x per jaar de nieuwsbrief. Ik verwacht na 10 november klaar te zijn. Op 10 december hebben we mijn afscheidsdiner in van der valk wolvega. De partners mogen ook mee!

Woensdag ben ik eerst naar intuitief tekenen en schilderen geweest. Dat is leuk! We behandelen levensthema's. We hebben al vertrouwen, innerlijk kind gehad en deze les ging over dualiteit. Ik heb weer een heel mooie tekening gemaakt. Ik heb de vorige twee al in een schilderij vetaald en deze moet nog, maar ik was zo druk!!

Om half 1 was ik klaar en kon naar het abe lenstra stadion gaan. Daar waren al wat van onze mensen en eigenlijk stonden we te wachten op de kinderen. Die stroom kwam snel op gang en om 14 uur begonnen we met het welkomstwoord, de spelers michel breuer en kelvin jong-a-pin.





Michel heeft ook astma en vertelde erover. De kinderen mocht ze vragen stellen en dat deden ze ook! Niet alleen over astma maar een vraag was we heel leuk! Moet je wel eens plassen onder een wedstrijd! Hier werd luid om gelachen maar het komt wel eens voor. Beide spelers was het nog nooit overkomen. Daar houd je rekening mee. Na de vragenronde mochten de kinderen op de foto en handtekeningen vragen. Vervolgens gingen de kinderen het stadion rond met een vrijwilliger van ons en eentje van sc-heerenveen. We hadden 5 groepen.





Toen de kinderen weg waren, vertelde Dr Wiersma en kinderlongverpleegkundige Marga Damhuis over astma aan de ouders. Deze konden ook allerlei vragen stellen. Na een uur, om 16 uur, kwamen de eerste kinderen weer terug en konden ze met Hero op de foto en kregen ze een verrassingstasje. Tegen 16.30 uur was iedereen weg en hadden wij alles opgeruimd.
We hebben nog even in het sport cafe nagezeten en nagepraat. Het was een heel leuke middag, ik heb er een goed gevoel over. Voor de kinderen hebben we een nieuwe hyvespagina aangemaakt. We gaan kijken of het gaat lopen zodat het astma fonds hier misschien ook wat mee kan doen.

Donderdag kwam Willem me om 9 uur ophalen want we moesten naar Drachten voor de spirometri dag in de lawei. Deze werd door het ziekenhuis neijsmellinghe georganiseerd. Het was druk bezocht en erg gezellig. Verder waren we rond 16.15 uur thuis. Wel vermoeiend hoor.

Vrijdagmoest ik weer naar de fysio en fitness. De fysio behandeling aan mijn heup ging niet door want Peter was vergeten mij in de computer te zetten... Maar goed, ik heb lekker gesport.
's Middags ben ik weer gaan zwemmen en het was heerlijk. Even ontspannen enz. na zo'n drukke week. Ik had zaterdag eigenlijk naar Beatrixoord gemoeten maar ik was eigenlijk te moe. Ik zei tegen Willem dat ik niet mee ging. Hij vond het wel best. In beatrixoord was een beweeg en ontmoetingsdag voor mensen met een longziekte. Het was groots opgezet alleen hoorden we dat er niet zo heel veel respons was, toch nog wel 60 mensen maar dat is wel wat laag, gezien de reclame die er voor gemaakt is. Nou ja, "mijn" voetbalmiddag was fantastisch!!!! (Er waren 91 kinderen en 71 ouders)

Zaterdag moesten Arjan en ik naar de kapper. We zien er weer netjes uit met z'n tweetjes! Mama en papa kwamen rond 13 uur en toen zijn we naar het centrum van heerenveen geweest. Ik moest nog een zwart stofje hebben en een rits. Ik ga nl een rokje maken van het stof wat ik van mama's kussensloop over had.
We zijn ook nog naar Zeeman gegaan omdat ik nieuwe hemdjes nodig heb. Voor als ik naar het ziekenhuis moet. Die ik nu heb, zijn wel een beetje oud en er komen toch wat lijmvlekjes in van de stomaplak die er ook na een bleekwater behandeling niet meer uit gaan. Verder zijn we nog naar Bos en Tuin gegaan. Ik heb nog wat winterplanten gekocht voor in de potjes bij de voordeur.




Ik heb zo'n standaard "welkom" plantenpot...Heel hip..haha. We hebben 's middags laat Ice age 3 gekeken. We hebben nu tijdelijk film 1 enz gratis. Ik heb al veel films opgenomen zodat we die straks in de winter kunnen gaan kijken. We nemen zo veel mogelijk op tot de upc vcr vol zit. Ik kijk dan wel of ik ze via de andere dvd speler op kan nemen...we zullen zien.

Zondag hebben we gezellig ontbeten met afbakbroodjes, croissantjes en eitjes enz. Ook hebben we groningen tegen sc heerenveen gekeken maar helaas ben ik in slaap gevallen. Het is ook nog eens 0-1 geworden. Mijn neef speelde niet mee omdat hij last heeft van zijn linker knie. (beterschap geert!)
rond half 4 zijn mama en papa naar Joure gegaan, waar ze waren uitgenodigd voor een etentje van de vriend van mijn tante. Ze hadden alleen de broers en zusters uitgenodigd, vandaar dat wij niet mee gingen. Wij hebben Duits gegeten nl; spatzle met meultassen. Heerlijk en heel makkelijk om te maken. Kijk hier hoe je spatzle maakt:


Nu nog even tv kijken en dan ben ik ready for bed.
Morgen lekker rustig, wel 's middags schilderen maar dat is lekker ontspannen!

1 opmerking:

Anoniem zei

hoi sandy.

wat een bezig bijtje ben jij,gelukkig kun je dat allemaal weer geniet er lekker van.

groetjes jeanet een transmaatje.