Sandy's statistieken

maandag 25 oktober 2010

Het weekend begon goed...ehm!

Vrijdag moest ik naar de fysio maar eerst moest ik natuurlijk mijn bloedsuikers meten. Die was 5,9 dus niets om mij zorgen te maken. Ik at brood en nam thee met suiker. Daarna ben ik weggegaan. Onderweg kreeg ik een hypo en ik had al een hele vervelende pijn in mijn nek uitstralend naar mijn rechter schouder. Ik vond het niet verstandig om te gaan sporten en Peter ook niet. Hij "bekeek" mijn nekpijn door op de juiste (pijnlijke) spier te drukken. Ik werd helemaal duizelig en viel tegen de vlakte, gelukkig op de bank. Even later kwam ik weer wat bij zinnen en moest ineens huilen. Van pijn, schrik, weet ik het. Peter constateerde dat die spier in mijn nek helemaal verkrampt was. Hij dacht dat dry needling wel zou helpen maar dat het op dit moment niet erg verstandig zou zijn. Ik was het er wel mee eens. Als het dinsdag wat beter is, kunnen we dat altijd doen, was onze conclusie. Ik mocht wel weer naar huis gaan als ik merkte dat de suikers weer wat goed waren. Gelukkig had ik mijn sportdrankje bij me. Dat heb ik opgedronken en toen voelde ik mij weer wat beter. Het naar huis rijden ging goed. Ik had afgesproken om mijn nek met spiroflor in te smeren en de hittepit erop te leggen, als ik thuis was. Na ongeveer een uurtje, belde Peter op hoe het met me was. Aardig van hem!

Later die middag had ik moeten zwemmen maar dat heb ik afgebeld. Ik voel me na een hypo altijd slapjes en moe en het lijkt erop of ik te weinig drank op heb want ik tril enorm met mijn handen. Ook lijkt het of ik de hele tijd achter de feiten aanloop met mijn hoofd in een mistwolk zit.
Ik heb lekker op de bank geslapen en werd om half 3 wakker...bijna 4 uur liggen maffen samen met chica. Toen zijn we een blokje om gelopen en werd ik weer een beetje fitter.

Zaterdag was ik redelijk vroeg op en heb al wat gegeten voordat Arjan uit bed kwam. Toen hebben we boodschappen gedaan en een late lunch gegeten met broodjes van de bakker. Dat doen we eigenlijk elke zaterdag. 's Middags hebben we films zitten kijken en 's avonds moest Arjan naar het voetballen.

Zondag zijn we naar mijn tante in Hardenberg geweest. Zij hield haar verjaardag. Het was heel gezellig. Ook met alle hondjes...Chica vond het ook wel leuk alleen hebben we haar later even in de auto gezet tijdens het eten. Ze lag lekker te slapen toen ik haar ophaalde. Dat vindt ze niet zo erg. Ze werd steeds uitgeblaft door een paar kleintjes bij elke beweging die ze maakte...en ze wilde steeds op schoot zitten maar daar ben je na een paar keer wel flauw van.
Tegen acht uur zijn we weer richting heerenveen gereden. Verder hebben we nog even tv gekeken.

Ik was vanochtend al om half 7 wakker. Arjan was nog beneden. Tegen 7 uur gaat hij altijd weg. Ik heb toen ontbeten en the bold and the beautyfull gekeken en daarna het administratieve gedeelte gedaan van alles wat ik (nog) moet doen. Toen dacht ik om ook hier maar even weer wat te schrijven, anders verleer ik het misschien ook nog. Ik schrijf immers niet zo heel veel meer. Deze week heb ik overal vakantie van behalve fitness en fysio maar dat is niet zo erg.
Ik probeer te schilderen alleen heb ik nu een nieuw haakboekje gekocht waarin weer leuke diertjes staan om te haken. En ik lees het boek De jongen in de gestreepte pyjama. Deze film hebben we ook opgenomen van filmnet. Alleen wil ik eerst het boek gelezen hebben voordat ik de film ga belijken!!!
Ik ga nu even lunchen, de hond uitlaten en dan....tja, ik zie wel!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi sandy.

wat een leuke nieuwe site.
wat akelig van je nek,hoop dat het nu over is,komt het niet van spaning of dat je te druk bent?
lees heel vaak je verhalen geef niet altijd een reactie slap he.
nou sterkte verder,en geniet van je vrije dagen,want je moet alleen naar fisio zoals je zelf zegt bezig bijtje ha ha.

groetjes jeanet een transmaatje.

Marjan zei

Ja, ik lees eigenlijk ook altijd, maar laat ook nooit een reactie achter.Dus bij deze! ;)
Fijne vakantie!

groetjes, Marjan