Sandy's statistieken

zaterdag 15 november 2003

Goede Morgen!
Ik ben lekker vroeg vanochtend, het is nu 8.30 uur. We gaan naar Tilburg toe vandaag want we hebben een aantal pc delen voor papa die uit Santpoort komen want arjans vader heeft een nieuwe pc en ik mocht zijn 'oude' voor een zeer zacht prijsje overnemen.
Hij werkt dus wel, eerst hadden we problemen om op internet te komen maar door de modem te resetten is het toch gelukt. Ik moet wel even aan xp wennen maar dat gaat allemaal goedkomen.

De dia en bingo avond was donderdag erg gezellig. Het was lekker laat geworden en ik had een wijntje gedronken maar ik stond te tollen op mijn benen toen ik thuis kwam, nahhh, ik kan echt niet tegen drank....ik ben zo in bed geploft en werd de volgende ochtend om half 8 pas wakker.

Morgen gaan we naar Margriet op verjaardag, ik heb iets leuks voor haar geregeld, tenminste, ik hoop dat ze het leuk vindt, ook voor Hendrik. Ik kan het nog niet vertellen, want het moet hier nog komen en dan is het geen verrassing meer, want Margriet leest mijn weblog ook vaak.....(ja, toch Margriet?)

Ik zie dat het regenachtig is en het waait aardig...blehhh. Ik ga mij klaarmaken en inhaleren dan hebben we dat weer gehad en dan Arjan het nest uithoppen...die zou eerst broodjes halen en daarna gaan we richting Tilburg. We gaan vanavond weer terug, kunnen we dan de pc weer plaatsen omdat die ook mee gaat want de brander moet er nog in vanuit mijn oude pc...en windows xp heeft al een registratie gehad dus dit is eigenlijk een illegale die nog maar een 28 dagen gaat werken....
Tja hoe lossen we dit op? heeft iemand een suggestie?

de groetjes

Geen opmerkingen: