Sandy's statistieken

woensdag 12 november 2003

Het is nu woensdag en ik ben net terug uit Groningen.
Ik heb de uitslagen van de fietstest gehoord en het viel mij eigenlijk niet tegen. Het komt er op neer dat het wel beter is om te trainen met zuurstof maar verder kan het nog wel zo doorgaan. We zitten een beetje op het randje, van wel of geen zuurstof bij het trainen, het is misschien beter van wel.
De longfunctie was eigenlijk wel weer zoals voor mijn ontsteking. En dat zou misschien wel langer zo kunnen blijven als ik met zuurstof ga trainen.
Dr. Kraan heeft meteen een zuurstofaanvraag gefaxt naar De Friesland en hij vond dat we wel vloeibare zuurstof moesten aanvragen. Dan zetten we hoog in want, als je toch benauwd bent door een ontsteking, dan kun je 's nachts ook aan het zuurstof.
Als de zuurstof geplaatst wordt, moet ik nog fietsen bij de fysio in Groningen om te kijken hoe hoog mijn hartslag is, als ik twee liter zuurstof heb.
Ik heb hier natuurlijk geen saturatie meter, dus moeten we dat eerst weten.
Met zwemmen hoef ik eerst geen zuurstof maar ik mag niet te zware arbeid verrichten, dus zoals ik nu al doe. Met het fietsen hier thuis kan je wel pieken rijden want je hebt toch zuurstof.

Het viel allemaal gelukkig wel mee, ik had slechter bericht verwacht. Ik hoor vanzelf wel hoe het met het zuurstof gaat lopen. Ik hoorde wel dat ik de brandweer moet inlichten over vloeibare zuurstof en mijn brandverzekeraar moet het weten. Nou ja, dan doen we dat toch...

Ik ga zo naar boetseren, we hebben weer een model, ben benieuwd.
Maandag was ik naar schilderen op de middag geweest en toen moesten we portret schilderen, das moeilijk, ik had echt moeite...ik zelf heb ook model gestaan.
's Avonds moest ik naar het provinciaal overleg van het astma fonds en het was een heel goede vergadering.
Vanmiddag heb ik nog met Elly Beens gesproken want die was in het AZG want er was een symposium. Ik heb haar nog het een en ander gevraagd enz.
Verder moest ik weer lang wachten op de taxi, ik heb ondertussen naar de mensen gekeken en mijn broodjes op zitten peuzelen. Ik neem altijd maar wat mee, want het is daar veel te duur.

Verder is mijn website in de lucht...nog niet af maar het komt wel.
Kijk maar via mijn link....

de groetjes voor zover...

Geen opmerkingen: