Sandy's statistieken

donderdag 6 november 2003

Vandaag was het lekker weer. Veel zon enzo. Ik ben heerlijk wezen zwemmen, het water was niet al te koud en toch waren er een paar die het wel koud hadden.
Bij het koffie drinken kregen we chocoladebonbons van Wolter, hij was gisteren jarig.

Ik had weer enorme jeuk net zoals vorige keer. Emmy is magnetiseur, tenminste ze had vroeger een grote praktijk maar is ermee gestopt. Je blijft natuurlijk altijd die gave houden. Maar zij zat naast me en vorige keer zei ze al dat het misschien toch in mijn bloedsomloop moet zitten. Ik had mijn laars uitgetrokken en ze streek met haar hand over mijn voet en ze zei dat het leek alsof er beestjes door mijn been kropen, zo voelt dat inderdaad. Nou, zei ze ik hoop dat het nu over is...en kort daarna was het over...Vorige keer, twee weken geleden, vroeg ze hoe het met me ging, toen zei ik dat het beter kon, ze zei, gaat het met eten wel goed? nou niet echt, ik had eigenlijk steeds geen honger. Grappig he, hoe weet zij dat?
Mevrouw mandemakers van de voetreflex zei ook al dat ik iets met mijn maag kan hebben...
Ik ga er volgende week woensdag toch met dokter kraan over hebben, en over die jeuk, weer.
Gisteren had ik veel dingen te doen. Ik ben eerst naar de kopierderij geweest voor het astma fonds, toen naar de apotheek, ik moest de naaldencontainers omwisselen want ze zaten behoorlijk vol, inmiddels is de voorgevel van de apotheek klaar, heel netjes geworden.
Toen ben ik naar de juwelier geweest want mijn horloge was stil gaan staan, die kan ik pas morgenochtend weer ophalen want hij moet waterdicht gemaakt worden. Toen ben ik naar C&A gegaan omdat ik een zwart blousje zocht voor bij mijn rok. Het is een zwart truitje geworden, lekker warm.
Nou, toen was het pas 14 uur en ik hoef eigenlijk pas om 15 uur bij boetseren te komen, toch maar heen gegaan, bleek dat de halve klas er al was...
Wat een fanatisme zeg...nou ,het is ook echt leuk.
We moesten ons beeld van het model afmaken. De puntjes moesten op de I gezet worden. Gosse vond mijn beeld heel goed en dat voor een beginneling.
Volgende week hebben we een ander model, dus heb ik mijn kat maar meegenomen om in het weekend wat te doen.

Maandag middag hadden we vergadering en we waren er eigenlijk zo door heen.
's avonds had ik weer schilderen en ik heb mijn KITSCH af. Hij zit nu in een lijst en hangt in ons lokaal totdat de tentoonstelling is. Ik moet weer een nieuw schilderij maken, maar wat????

Dinsdag ben ik met Gerharde bingo prijzen wezen kopen, we waren zo uitgekocht, wat ik niet had gedacht want ik dacht dat het moeilijker zou zijn om te kiezen.

Morgen moet ik eerst fietsen en dan moet ik de folders ophalen bij de kopierderij, en ik moet mijn horloge halen want die is dan wel klaar.
's Middags ga ik met Hielke en Jannes naar een opening van een medisch en fysio sportcentrum in noordwolde. Daar zijn nl die folders voor, een beetje reclame maken is nooit weg.

Morgen komt Arjan weer en zaterdag gaan we naar Thirsa, want zij is jarig.

Mama heeft een nieuwe meneer, die heel moeilijk schijnt, en daarom hebben ze mama weer gevraagd. Ze moet twee keer in de week naar die meneer en hij woont in berkel-enschot geloof ik; dan moet ze met de bus.

Ik heb op de bank geslapen en ik werd wakker gebeld door twee jongetjes maar ik heb niet open gedaan.
Ze belden vorige week ook al aan en die wilden hun voetal terug, die hadden ze over het hek geschopt maar er lag helemaal geen bal in mijn tuin. Hij lag op het hokje van de buren...Later zag ik de buurjongen op het dak. Ik zag zonet ook geen bal in mijn tuin liggen dus weet ik niet waarom ze aanbelden.

Vanavond ga ik tv kijken en vast nog wel internetten...

Nou dit was het voor vandaag, tot later maar weer.

Geen opmerkingen: