Sandy's statistieken

vrijdag 21 mei 2004

Afgelopen dinsdag moest ik dingen voor het astma fonds bij de kopierderij laten maken en daarvoor moest ik eerst even bij Gerharde langs want zij had onze kaart. Jannes was 's ochtends geweest om de enveloppen te brengen en toen we thuis kwamen heb ik de uitnodigingen in de enveloppen gedaan.

Woensdag middag heb ik weer gegolfd. Het was heelijk weer, wel waaide het behoorlijk. We hebben geput op het putveldje bij het clubhuis. Toen ik thuis kwam, kon ik eigenlijk bijna eten. Om half 8 moesten we even naar de sport om de enveloppen uit te delen en de rest te geven aan Hielke en Jannes. We delen de uitnodigingen altijd uit zodat we zo min mogelijk moeten opsturen en dat bespaard weer geld....

Donderdag hebben we de jaarmarkt in Oldemarkt bezocht. Ik heb in de rolstoel gezeten en heel veel konten gezien. Dat zien kinderen die in de buggy zitten dus ook allemaal.... Ook gaan mensen helemaal niet aan de kant al zien ze je wel aankomen. Ook viel een vrouw bijna over de rolstoel heen omdat ze ons niet had gezien.

Op de terug weg zijn we binnendoor even naar Lemmer gereden om te kijken of mijn nicht enz. thuis waren en Ja hoor dat was zo...ze kwamen overigens net bij ons vandaan want ze moesten in heerenveen winkelen.

We zijn nog met hun naar de kermis geweest, een hele kleine maar ja, dat heb je in een dorp. Toen we thuis kwamen hebben we gegeten en nog even buiten gezeten en tv gekeken.

Vandaag hebben we boodschappen gedaan en zijn naar europatuin in sneek geweest. We moesten nog stenen kopen voor bij het waterornament in de voortuin en een nieuwe gieter. We hebben ook een roosje gekocht voor in het rieten theepotje dat ik op het tafeltje bij de voordeur heb gezet...Ja, we hebben het heel sfeervol gemaakt...haha....

Elke morgen zit er een ekster bij het ornament water te drinken. En als ik kijk, dan hipt ie weg...zo van: ik deed niks hoor....

Macy is nu bijna elke dag buiten en ze is heel erg tevreden en heel moe 's avonds...en ik ook overigens.

Morgen gaan we weer eens naar santpoort want 's avonds hebben we een theatervoorstelling van nayib amali. Dan gaan we ook even boodschappen doen bij lukas en klamer.
De rest vertel ik wel een volgende keer.

Geen opmerkingen: