Sandy's statistieken

maandag 24 mei 2004

We hebben een leuke zaterdag gehad. We gingen om 10 uur rijden en hadden bij Sneek alle verkeerslichten tegen en de brug open en de trein kwam langs, dus verwachten we ook nog op de afsluitdijk te moeten wachten maar dat was deze keer niet zo. We moesten via de omleiding vanwege wegwerkzaamheden richting Alkmaar en tot overmaat van ramp was de Velsertunnel ook nog afgesloten. We moesten helemaal doorrijden tot Haarlem en door de stad naar Kees.

Het was heel gezellig en om een uur of twee gingen we naar santpoort. Daar stond arjans vader al op ons te wachten want arjan moest nog wat electra klusjes doen. Ook nog iets op de computer wat niet wilde. Toen zouden we naar lucas en klamer maar via de sluisen vanwege de velsertunnel. Tja we waren niet de enige die dat wilden doen, dus stonden we al heel snel in de file. Omgekeerd en terug naar santpoort, dan maar geen boodschappen. Nu gaan arjans ouders woensdag wel voor ons want ze komen aanstaande maandag hier heen want wij hebben natuurlijk de pinkstermarkt in oudeschoot. Dat is de jaarlijkse paardenmarkt.

Na het eten gingen we om half 8 naar het theater in ijmuiden. Daar hebben we Najib Amhali gezien. Ik kwam soms niet meer bij van het lachen. Om 22.00 uur was de voorstelling afgelopen en toen zijn we via Amsterdam en door de polder naar huis gegaan.

Zondag hebben we uitgeslapen tot maar liefst 12 uur. Dat was echt mijn record sinds mijn studententijd geloof ik..haha en dat is lang geleden...
Verder hebben we een beetje op de bank gehangen en F1 gekeken, meestal val ik in slaap maar deze race was wel spannend..Als ik getransplanteerd ben en alles is goed, gaan we naar de race in Monaco, zei ik tegen arjan....ik besefte mij terdege dat ik dan wel mag beginnen met sparen, het schijnt er erg duur te zijn. Eigenlijk ga ik dan liever naar Las Vegas...Maar misschien komt de postcodeloterij nog wel eens met een check aan de deur...dan doen we dat allebei.

Vanochtend maar eens vroeg uit de veren gekropen en achter de pc gaan zitten. Ik kon meteen beginnen met 36 mailtjes lezen waaronder een van paul van den elsaker. Ik heb sinds nu een link op www.longtransplantatie.nl staan.
Er zijn al gelijk veel meer kijkers op mijn site geweest, zag ik aan de statistieken. Dat is wel een beetje de bedoeling.
Vanmiddag komt oom Johan met tante Mia want we gaan de vouwwagen van mijn vader opzetten en er foto's van maken om die te verkopen. Hij staat nu al 6 jaar onaangeroerd in de garage en ik kan mijn auto er niet meer zetten. Nu is mijn auto niet nieuw meer, hij heeft al aardige bronzen effecten aan de zijkant maar toch...hij rijdt nog wel, haha.
Arjan is nu met het laatste deel van de tuin bezig, de border aan de linker kant. Hij heeft al een aardig stukje omgespit en planten verplaatst. Waaronder de hulst en een kleine roos en nog wat bodembedekkers die overigens heel erg makkelijk verder groeien.

Dit was het weer voor vandaag.

1 opmerking:

Anoniem zei

het staat er nu wel
groetjes arjan