Sandy's statistieken

maandag 3 mei 2004

Het is weer maandag en ons huis is weer schoon. Dus heb ik nu weer even tijd om te schrijven, en een beetje zin in om dat te doen...haha.
We hebben vorige week flink van het mooie weer genoten in de tuin en we zijn vooral bezig geweest om de planten weer een beetje te verzorgen. Ik heb de kaktussen buiten gezet en het is weer een leuke tuin geworden.

Woensdag moet ik voor controle naar groningen en 's middags voor de allergie test. Alles was wel goed, ik mag wel gaan zwemmen als ik dat wil alleen naar de sportschool lijkt hun niet verstandig omdat het toezicht niet zo goed is, ze hebben meestal geen fysiotherapeut. en dat moet eigenlijk wel. Uit de test is niks gekomen, er is niks opgekomen, nu weten we nog niets.
Donderdag ochtend ben ik weer gaan zwemmen. Ik had een slang van 12 meter meegenomen en we hebben het tankje in het midden van de breedte van het bad op de kant gezet en zo kon ik toch baantjes trekken. Ik heb ook meegedaan met oefeningen in het water. Met elkaar heb ik het hele half uur meegezwommen. Zwemmen is ook een van de dingen die je dus nooit verleerd...Volgende week weer hoor...heerlijk wat had ik dat gemist...

Op koninginne dag hebben we eerst tv gekeken en toen buiten vertoefd en 's middags kwamen mama en papa. Papa had een pc voor bonnie en die ging hij zaterdag bij haar installeren. Toen mama en ik onze soup aan het kijken waren, is arjan begonnen met een macaroni schotel te maken. Ja, hij kan al aardig koken....

Zondag zijn we 's middags naar henk geweest in hardenberg. hij was jarig en we hebben daar gegeten. Ook hebben we foto's gemaakt van hun hondjes waarmee ze fokken. Ze hebben binnenkort weer puppies...Mama kon niet van ze afblijven, maar papa wil geen hond.....kijk maar naar de foto's.


Geen opmerkingen: