Sandy's statistieken

maandag 11 juli 2005

verjaardagsweekend

Vrijdag kwam Hoekloos, lekker vroeg. Arjan had al boodschappen gedaan en we hadden tijgerbroodjes gebrunched. We zaten even op de bank het journaal van 12 uur te kijken toen Hoekloos al kwam. We moesten nog wel de tassen inpakken, dus we werden overdonderd dat we heel vroeg naar Tilburg konden afreizen. Arjan ging nog even tanken en ik heb de tassen ingepakt met de nodige kleren. De medicatie had ik allemaal al klaar staan. Om kwart voor 1 konden we weggaan. Toen konden we Macy nergens vinden. Ze was helemaal onder ons bed gekropen. Ze had zeker geen zin om mee te gaan. Maar ja, arjan kon haar net aan het tuigje onder het bed wegtrekken. In de auto vond ze het niet leuk. Ze zat bij mij op schoot en ze kwijlde al haar vocht eruit. Ook had ze enorme rode oren en hele warme voetjes. Het was voor haar niet leuk.

Zaterdag was de verjaardag van papa.
Hij is 58 jaar geworden. In het begin van de middag kwamen arjans ouders en later in de middag kwam mama's zusje op de motor. Verder kwam mijn neefje en nichtje met haar man en drie kinderen. Dus was het een drukte van belang. We konden lekker in de tuin zitten en hebben gebarbequed. Natuurlijk he! Mama had weer voor een weeshuis aan sateetjes gemaakt! Helemaal niet erg hoor. Iedereen heeft z'n buikje rond gegeten.

Tegen 22 uur gingen de gasten wee naar huis. Papa heeft mijn neefje en nichtje met haar gezin weer naar Breda gebracht. Ze waren gebracht door mijn andere nichtje maar die moest weg. De kinderen hadden zich met Macy vermaakt en met elastiekjes schieten. Heel simpel, maar erg grappig. Vooral omdat ze ook wel in de boom bleven hangen...Gelukkig hebben ze connecties met de postbode.
Zondag hebben we rustig in de tuin gezeten en van het mooie weer genoten. Aan het einde van de middag zijn we even naar cafe de Rustende jager geweest. Daar gaat mama altijd met meneer van beusekom naar toe als ze met zijn hond hebben gewandeld. We hebben daar een drankje genomen en mensen gekeken.
Tegen 17 uur zijn we weer naar huis gegaan en hebben nog gebarbequed. Om kwart voor 9 werd het weer tijd voor de terugreis naar heerenveen. We waren om ongeveer 23 uur thuis. Daar zat de libelle bij de post! En ik sta er nu echt in.
Arjan had ook post! Hij heeft een seizoenskaart van sc heerenveen! Eindelijk!

Geen opmerkingen: