Sandy's statistieken

woensdag 20 juli 2005

Wat deed sandy de afgelopen week?


Zondag hadden we de oefmiddag en we gingen er rond 12 uur naar toe. Het was warm in de auto maar de zon was ver te zoeken. Gelukkig klaarde het wel op en konden we bij de juliushoeve in beneden leeuwen lekker genieten van de dag. Het was erg gezellig. Iedereen had er ook naar uitgekeken. Maar ja wat wil je ook met zoveel lekkers voor op de bbq!
Ook mijn belgische vriend thomas! was gekomen met Greet, partner van een getransplanteerde cf-er. Hij was nog niet meegekomen ivm besmettingsgevaar omdat het nog niet zo lang geleden is dat hij nieuwe longen heeft gekregen. Het was zo gezellig dat we pas tegen half 10 weer weggingen. We waren om 11 uur weer thuis.

Toen ontdekten we dat er stroomstoring was geweest. Alle klokken moesten we weer verzetten enzo. Maandag ochtend werden de gevolgen duidelijk toen ik de computer wilde opstarten....GEEN INTERNET... wat balen zeg. Helpdesk gebeld, moest ik de router er maar tussen uithalen, ja die willen ze er niet op hebben he! Toch maar gedaan en toen deed ie het weer. Ik had ook een pc game van thomas gehad maar dat moest ik eerst installeren en dat ging niet zo makkelijk als hoort. Ik had een bestandje erbij gekregen want dat moest ik gebuiken om het werkend te krijgen. Wel gelukt uiteindelijk maar nu is mijn grafische kaart niet toerijkend...heb je dat weer. Ondertussen de was gedaan, buiten gehangen enzo...maar ja de router deed het nog steeds niet. Intussen was arjan alweer thuis...dan vliegt de tijd, zeg. Arjan heeft nog even geprobeerd maar de conclusie was, KAPOT.

Arjan is gisteren na zijn werk nog naar de media markt geweest en kwam met een nieuwe terug. Nou die werkt wel, wel nog met de helpdeks moeten bellen, het wachtwoord van chello klopte niet...moest ik alle papieren weer opzoeken want ik moest de originele intoetsen. Had arjan een verkeerde letter voorgelezen...zeggen ze wat van vrouwen...tssss. Nu kan ik de laptop wireless gebruiken...handig..

Maar goed dat is eindelijk weer goed. Gisteren was afke weer komen schoonmaken en nu heeft ze 4 weken vakantie. Ook kwam een jongen van veldman zonwering kijken naar onze zonwering. Ik wilde er een motor op hebben. Hij kijkt ernaar en zegt...dat zit niet goed hoor...dat ding waar je met de slinger aan draait, moet een kwartslag gedraaid worden. Geen wonder dat het niet wil...Hangt al zo sinds 1990 !
Hebben zij zo gemaakt hoor..Lachen zeg. Vrijdag komen ze dat vernieuwen, het zal ongeveer 70 € kosten ivp 500€. Das beter...Kan ik de zonwering ook weer omhoog doen. Goed voor mijn armspieren.

Vandaag uitgeslapen en heb eieren gebakken op brood. We hadden van chrisja een doos scharreleieren mee gehad.. En we hadden zelf ook nog wel dus vandaar.

Gisteren heb ik een clinutren soepje geprobeerd. We hadden ze maandag gekregen. GATVER! ik heb zitten kokhalsen...ehhhlk. Ik hoef die anderen niet te proeven. Kunnen zo de kliko in, jammer van het geld maar wie dat heeft uitgevonden...Dan maar gewoon nutridrink. Gisteren kreeg ik ook mijn atletico ananas shirt, leuk he. Wel drie weken op gewacht!!

Ik ga zo naar de golfbaan. Alleen het weer is niet bepaald golfweer, zelfs regen zie ik...bah! Maar dan zullen we wel in de drivingrange gaan neem ik aan. Ik moet zo gaan want ik moet mijn golftas nog in de auto zetten, is best wel zwaar...maar goed, dat houdt me fit zal ik maar zeggen!!!

Geen opmerkingen: