Sandy's statistieken

woensdag 5 oktober 2005

Dolf durft

Gisteravond hadden we theater. Waren we helemaal vergeten, dus maandag zag ik het in mijn agenda staan..!! Dat betekende dat arjan snel van zijn werk uit leeuwarden moest komen, eten en eigenlijk direct weer naar leeuwarden moest. Het was nl in de harmonie. We gingen kijken naar het programma "dolf durft" van dolf jansen. Het was wel leuk, ik heb wel gelachen af en toe maar heel super vond ik het niet. Zeker toen ie ging zingen, had ik iets van: "dat kun je beter niet doen". De band bestaande uit 5 man, was overigens wel goed. Het programma duurde wel twee uren en dat voor 17 €! Ik moest eigenlijk na een uur al plassen, dus zat ik maar de pauze af te wachten...en die kwam dus niet.....Na de voorstelling gelijk naar de toiletten gerend. Zie je mij met zurstof tankje rennend de trap op en dan zoeffff naar het toilet. We waren om elf uur weer thuis, zagen we dat we de tv nog aan hadden laten staan....Nou ja, heeft macy vast een leuke avond gehad!!!

Donderdag moet ik naar het UMC-G voor controle bij mijn longtransplantatie arts. Heb de taxi al besteld. Die krijg ik gelukkig weer vergoed. Ben benieuwd of ik weer wat ben opgeschoven op de lijst.
Ik ga zo naar boetseren en mijn tweede beelde voor dit seizoen afmaken. Ik heb al een beeldje "moeder en kind" af en nu nog een moeder en kind...Maar dan anders natuurlijk. Ik heb er zin in....

Geen opmerkingen: