Sandy's statistieken

vrijdag 14 oktober 2005

Is je moeder ook thuis?


Dat vroeg de man die gisteren rond half 6 bij ons aanbelde. Ik was aardappelen aan het schillen en arjan was de achterdeur uit gelopen om de containers binnen te halen. Dus ik liep met aardappel en mesje naar de voordeur. Ik zei: "Ik ben hier de moeder, wat dacht u daarvan!". Hij keek heel raar. Hij wilde een leesmap aan mij slijten maar daar heb ik geen belangstelling voor. Leest u dan niet, jawel maar alleen literatuur. Toen ging hij verder. Ik moest echt mijn lachen inhouden en kwam brullend terug in de keuken en arjan was alweer in de tuin, dus ik vertelde het voorval aan arjan. Wij al lachend van alles erbij bedenken...dan zal ik mama even bellen of ze thuis is; dat ik er jong uit zie voor mijn leeftijd weet ik ook wel maar zo erg??? Die man was zeker een opa, haha....

De afgelopen week heb ik vele creatieve momenten gekend. Tja, eindelijk zou ik haast zeggen. Ik ben nu met twee schilderijen bezig. Heel afwisselend. Mijn laarzen en een landschap abstraheren. Met dit thema zijn we maandag begonnen. Eerst een kleine voorstudie en later op een groot, echt doek, niet van de action, uitwerken. Onze leraar vindt het nl zonde als je een heel mooi schilderij maakt waar je nog al veel tijd aan hebt besteed op een zeer goedkoop prutsdoekje van de action maakt. Daar is natuurlijk wat voor te zeggen, maar als studiedoek kan het wel door de beugel. De laarzen krijgen al wat vorm doordat ik er benen in heb gezet, en een mini rok. Ik maak er ook handen bij. Het is overigens een op een, ik kan er voor gaan staan en ben precies even groot. Dus dat is wel geinig. Verder heb ik woensdag een poes geboetseerd. Die was eigenlijk in een les wel klaar. Dus moet ik volgende week weer een nieuw onderwerp bedenken. Nou ja, daar moet ik maar even over denken.
Afgelopen donderdag heb ik heerlijk gezwommen. Ik moest eerst nog kaartjes voor de uefa cup kopen want toen arjan woensdag om half 6 bij het ticket point was, hadden ze geen papier meer om de kaartjes op te drukken...het moet niet gekker worden. Dus ik donderdag ochtend om 9 uur gebeld of er al papier was, "nou", zei die vrouw, "er ligt hier een hele rol hoor!!!" Hadden ze die over het hoofd gezien! Tsss. Maar goed ik heb kaartje voor arjan, zijn vader en daar de buurman van (piet) . Ze zitten in het supporters vak...gezellig!

Vandaag komt hoekloos weer om mijn vat te vullen. Ik hoop dat ze voor 14 uur komen want om 15 uur moet ik weer gaan golfen, vorige week liep het een beetje in de soep. Het zonnetje probeert er nu een beetje door te komen dus das mooi golfweer, heerlijk!

Morgen gaan we vroeg naar tilburg. We halen dan mijn computer weer op. Kan niet wachten. Ook wil ik naar hornbach om een groot schildersdoek te kopen voor het abstracte landschap. Maar goed, 's avonds gaan we op visite in chaam. Daar kijk ik ook wel naar uit.

Overigens hebben we een heel kabouterbos gekregen. Mijn stenen eekhoorn hebben we terug gevonden bij het schoonmaken van de tuin en een ander plaatsje gegeven. Nu heeft hij allemaal paddestoelen om hem heen gekregen, of is het eekhoorntjes brood? Geinig he!

Geen opmerkingen: