Sandy's statistieken

woensdag 19 oktober 2005

Wat een snelheid!

Daar ben ik weer! Op mijn computer die het weer doet. Hij is nu supersnel. Alle "rommel" is er nu af en alleen het hoog nodige staat er maar op. Hopelijk kan het zo blijven... Afgelopen weekend hadden we een ritje naar Tilburg. Natuurlijk om mijn pc op te halen. We waren half 10 vertrokken en half 12 waren we er. We hebben heerlijk buiten gezeten. Mama had soto (indische kippensoep) gemaakt en sate pan. Ik meteen soto als lunch gegeten, heerlijk. Toen mijn vader terug kwam van kantoor met mijn pc, zijn we naar Hornbach gegaan. Daar heb ik twee doeken gekocht van 60 bij 80 cm. Dus mijn abstracte landschap zal binnenkort op groot formaat komen. Na het eten zijn we naar chaam geweest op visite. Het was heel gezellig. We zijn pas om 23 uur naar heerenveen terug gegaan, we waren om 1 uur thuis.

Maandag ben ik bezig gegaan met het installeren van alles op de computer en dat heeft zo'n beetje heel de dag in beslag genomen. Om half 8 moest ik naar schilderen en daar ben ik dus op dat grote doek doek begonnen.
Dinsdag kwam mijn hulp niet want ze was mega verkouden. Als ze zou komen, zou ze mij kunnen besmetten, dus beter van niet he!.
Ik moest om 13 uur naar de fysio en daarna naar de huisarts voor de griepspuit. Ik had hem pas 10 november moeten halen maar ik vond het wat te laat. Daarna doorgereden naar de golfbaan. Om onze afspraak voor 1 november te annuleren omdat An dan toch niet kan. Waarschijnlijk zullen we dit jaar geen les meer hebben omdat het lesboek al helemaal vol staat. Toen ik daar kwam, was het lesboek er niet, dus was ik er eigenlijk voor niks naar toe gegaan. Nou moet ik er nog eens naar toe.
Toen ik thuis kwam heb ik hache opgezet en ben nog even bezig gegaan met een onderwerp zoeken voor het boetseren van vanmiddag. Ik vond een leuk plaatje van een sumo worstelaar. Dat lijkt mij wel een uitdaging om die te maken. Na het eten belde ik Minne. Hij was er even niet en zou mij terug bellen. Ondertussen heb ik mijn inhalaties gedaan en sondevoeding gemaakt en toen belde hij terug. We hebben heel de voetbalwedstijd van ajax zitten kletsen en langer!. Binnenkort gaan we weer bij hun eten. Dat zou al een hele tijd en eigenlijk zouden we ook naar de hermitage gaan in amsterdam. Dit doen we niet omdat het dan toch, in november al weer rotweer kan zijn. Ik vroeg Minne of hij een beeldje wilde en wat ik dan voor hem zou kunnen maken. Hij wilde wel een egel. Lekker moeilijk en bedankt!!, maar ik zal het proberen. Dus nu heb ik wel weer genoeg onderwerpen!! Verder nog zwemmen morgen en dan hoop ik toch eindelijk aan het schilderen toe te komen. Volgende week daarvan vakantie maar na de vakantie moet het eigenlijk af. Beide, mijn laarzen maar ook mijn landschap. Dus werk aan de winkel!

Geen opmerkingen: