Sandy's statistieken

zondag 2 oktober 2005

Lotgenotencontact

Gisteren ben ik voor het Astma fonds naar Papendal geweest. Daar kregen de vrijwilligers van de afdelingen een verwendag aangeboden. Heel leuk natuurlijk, maar we moesten wel vroeg weg. Om 8.15 uur had ik afgesproken bij de mc donald want ik zou mee rijden. Ik was gevraagd om in het forum te zitten en te vertellen over lotgenoten contact. En dan vooral over onze H-eigenwijzer. De ochtend sessie was vrij rustig, er kwam niet echt een discussie op gang, waarschijnlijk omdat het nog vroeg was?? Na de pauze werden we in groepen gedeeld en moesten een soort van ganzenbordspel doen. De opdrachten gingen vooral over lotgenotencontact. Dat was het thema van de dag..

Na de lunch ging de volgende forumdiscussie van start maar dit keer werd er hevig gediscusieert. Hierbij ging het thema lotgenotencontact een beetje verloren.Het kwam voornamelijk omdat er mensen die in de zorg werkzaam zijn aanwezig waren, niet om rot te doen, maar dan is de discussie meteen anders. Maar desalniettemin was het erg leuk om te doen. Na de pauze moesten we weer dat spel doen, maar ik heb toen even een rondje gelopen op papendal zelf. Ik had gehoord dat mensen arnold vanderleijeden hadden gezien... Die is toch ambassadeur van de NCFS? Dus ik nog even geprobeerd om hem te vinden maar hij was al weg...jammer joh!!
Als afsluiting kregen we nog een optreden van twee hele grappige artiesten, die waren overigens de hele dag aanwezig en hebben vooral voor veel lol en hylariteit gezorgd, erg leuk! Ook werden er 8 namen getrokken uit de hoge hoed, en die mensen kregen een vlucht met de astma fonds luchtballon aangeboden...Ikke niet, helaas.
Ik kreeg nog wel een sambabal van het theater duo... Toen we naar huis gingen kregen we een rugtas met astma fonds logo. Er zat een badlaken, verbandkoffertje, douchepakketje, stappenteller, keykoord, bidon, energydrink en een beker in. Allemaal dingen om te bewegen. Leuk he. We waren om 19 uur weer thuis.

Geen opmerkingen: